Кріс Еванс і Хейлі Беннетт зіграють в шпигунській драмі

23 березня 2017,  22:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дівчини в поїзді» Хейлі Беннетт веде переговори щодо своєї участі в шпигунському фільмі «Курорт для нирців на Червоному морі» («Red Sea Diving Resort») разом з Крісом Евансом.

«Курорт для нирців на Червоному морі» буде заснований на реальних подіях, що відбувалися в рамках операції з порятунку ефіопських євреїв і їх переселення в Ізраїль у 1980-х роках.

Події фільму, що раніше називався «Операція „Курорт“», почнуться в 1977 році, коли ізраїльська розвідка Моссад отримала завдання, відмінне від їх звичайної діяльності. Тодішній прем'єр-міністр Менахем Бегін наказав Моссаду врятувати тисячі ефіопських євреїв із Судану і переправити їх в єврейську державу. Для цього агентство розвернуло на покинутому суданському курорті приховану базу по перенаправленню місцевих євреїв морем і повітрям в Ізраїль.

Сайт The Hollywood Reporter повідомляє, що Еванс зіграє у фільмі чарівного ізраїльського агента Арі Кідрона, який збере команду, щоб допомагати біженцям в Судані. Роль Беннет поки не розголошується.

Сценаристом і режисером «Курорту для нирців на Червоному морі» виступає володар 2 премії «Еммі» Гідеон Рафф, творець серіалу «Тиран».

Еванс скоро з'явиться у драмі «Обдарована», а після повернеться в образі Капітана Америки в «Месниках: Війна нескінченності» і зіграє нащадка доктора Джекілла і містера Хайда в «Джекіллі».

Для Беннетт минулий рік виявився дуже плідним. Вона втілила ключових героїнь в трилері «Дівчина в поїзді», де, до речі, міг зіграти і Еванс, але потім він вибув з проекту, і рімейку «Чудова вісімка», а також з'явилася в мелодраматичній комедії «Правила не поширюються».

Дати виходу у «Курорту для нирців на Червоному морі» поки немає.

1831 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: