Доктор Стрендж з'явиться в «Торі: Рагнарок»

23 березня 2017,  21:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що Доктор Стрендж візьме участь у подіях супергеройського екшену «Тор: Рагнарок».

Чутки про те, що супергерой Бенедикта Камбербетча з'явиться в третьому сольнику Тора ходять ще з минулого року, коли Кріс Хемсворт був помічений на знімальному майданчику «Тора: Рагнарок» з візиткою Стренджа в руках.

Після Тор опинився в сцені після титрів «Доктора Стренджа», яка показала знайомство могутнього мага з Богом грому. В ній Стрендж з пристрастю допитував Месника про мету його візиту на Землю, оскільки його попередні прибуття супроводжувалися битвами з масштабними руйнуваннями. Тоді Тор сказав, що вони з Локі (Том Хіддлстон) шукають тут свого батька Одіна (Ентоні Хопкінс) і збираються мирно відправитися додому, як тільки його знайдуть.

Пошуки зведеними братами Одіна будуть частиною сюжету «Тора: Рагнарок», так що цілком ймовірно, що показана після титрів «Доктора Стренджа» сцена є фрагментом цілого епізоду з супергеройського екшену Хемсворта за участю цього мага. Чи це буде скромне камео. Лише б тільки воно показало знайомство Стренджа з Локі. Ці два самозакоханих персонажа навряд чи зможуть втриматися від того, щоб не помірятися силами.

У будь-якому випадку, згідно списку каста кінокартини на сайті IMDb, який недавно був оновлений, Камбербетч точно там зіграє.

Також у фільмі візьмуть участь Марк Руффало, Кейт Бланшетт, Тесса Томпсон, Ідріс Ельба, Джефф Голдблюм, Джеймі Александер, Сем Ніл і Карл Урбан.

Українська прем'єра «Тора: Рагнарок» відбудеться 2 листопада.

1249 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: