Галь Гадот народила другу доньку

23 березня 2017,  20:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Чудо-жінки» Галь Гадот стала мамою вдруге.

Про те, що вона чекає на другу дитину разом з чоловіком Яроном Версано, актриса повідомила в листопаді минулого року, поділившись тоді милою фотографією з чоловіком в своєму Instagram.

Здавалося б, що з тих пір пройшло зовсім мало часу, але після появи Гадот з округлим животиком на церемонії «Золотий глобус» на початку січня, стало ясно, що поповнення в її родині очікується дуже скоро. Минулого тижня актриса сама зізналася, що перебуває на 9 місяці вагітності, і ось кілька днів тому вона народила другу донечку.

Радісну новину зірка «Диво-жінки» повідомила в Instagram, опублікувавши там фотографію з собою, чоловіком і їх першою дитиною, зроблену, коли сім'я забирала її з пологового будинку:

І потім нас стало четверо... Вона прибула, Майя. Відчуваю себе абсолютно благословенною і вдячною за всі Дива у моєму житті. #сім'я #новонароджений #вдячність

Заміж за Версано, який є ізраїльським девелопером, актриса вийшла у вересні 2008 року.

У 2011 році Гадот народила свою першу доньку — Альму Версано.

Будучи на останніх місяцях вагітності актриса продовжувала активно просувати свій прийдешній сольний супергеройський екшен «Диво-жінка» в соцмережах, ділячись новими кадрами і відео, а також брала участь в озвучуванні сцен для «Ліги справедливості», чий новий трейлер вийде вже в цю суботу.

Вітаємо щасливу сім'ю з поповненням та бажаємо новонародженій величезного здоров'я!

1173 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: