«Теорію великого вибуху» продовжили на 11 і 12 сезони

21 березня 2017,  18:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гучний серіал «Теорія великого вибуху» не покине телеекрани до 2019 року.

Канал CBS офіційно подовжив контракт на «Теорію великого вибуху» з продюсерами Warner Bros. Television ще на два сезони, як повідомляє The Hollywood Reporter.

У наступних сезонах повернуться Джим Парсонс, Джонні Галекі і Кейлі Куоко, які відповідно до джерел, близьких до серіалу, тепер будуть отримувати по $900 тисяч за серію замість $1 мільйона. Такі ж суми зазначені і в продовжених контрактах Саймона Хелберга і Кунала Нейера, що отримали надбавку.

Парсонс, Галекі і Куоко вирішили скоротити свої гонорари, щоб були підняті гонорари їх колег Меліси Ройч і Майем Біалік, які є постійними акторами «Теорії великого вибуху» з 4 сезону. Вони все ще ведуть переговори з приводу продовження своїх контрактів, бажаючи підняти свою зарплату з $175 тисяч за серію, як було домовлено три роки тому, до $400 тисяч.

Бюджет однієї серії «Теорії великого вибуху» нині становить $10 мільйонів, чиї рейтинги в 10 сезоні знаходяться між 13 і 16 мільйонами глядачів, що на кілька мільйонів менше, ніж попередні сезони, але серіал все одно залишається мегапопулярним. Для порівняння, «Гра престолів» зібрала біля екранів у минулому сезоні максимум 8,9 мільйонів глядачів, а останні серії «Ходячих мерців» подивилося 10-12 мільйонів.

Поки неясно, чи стане 12 сезон для «Теорії великого вибуху» фінальним.

Нова серія серіалу вийде на екрани 30 березня.

1395 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: