«Веном» вийде в 2018 році

20 березня 2017,  02:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спін-офф «Людини-павука» про суперзлодія Венома готується вийти на екрани наступного року.

Студія Sony Pictures розпочала активну роботу над «Веномом», який повідає про відомого марвелівського суперзлодія, що поступово перетворився на антигероя, і сайт Exhibitor Relations вже встиг повідомити у своєму Twitter, що фільм прибуде в кінотеатри на початку жовтня 2018 року, тобто всього через півтора року.

Дата прем'єри ще не підтверджена офіційно, але звучить дуже заманливо і відразу ж була підхоплена багатьма американськими сайтами про кіно. Ось тільки чи встигне студія так швидко створити майже з нуля черговий блокбастер за мотивами коміксів? Будемо чекати офіційної заяви.

Веном є інопланетним паразитом, який з'явився в коміксах в 1984 році, спершу заволодівши костюм Людини-павука, обдарувавши його новими здібностями, але також почавши поглинати супергероя, підкорюючи його своїй волі. Пізніше він з'єднався з репортером Едді Броком, який ненавидів Пітера Паркера за те, що той викрив його брехливу статтю, після чого не раз бився з Людиною-павуком, ставши одним з його найвідоміших ворогів.

Поки в екранізації історії Венома немає режисера, але до нього вже пишеться сценарій, над яким працюють Скотт Розенберг і Джефф Пінкнер, які придумували пригодницьке фентезі «Джуманджі» з Двейном Джонсоном. Невідомо, чи буде «Веном» повноцінним спін-оффом «Людини-павука: Повернення додому» і чи стане він частиною Кіновсесвіту Marvel, але така ймовірність не виключається в силу недавньої угоди Sony з Marvel, що дозволила Людині-павуку Тома Холланда стати одним з Месників.

Вперше на великому екрані Веном з'явився в заключному фільмі трилогії Сема Реймі «Людина-павук 3: Ворог у віддзеркаленні», де його зіграв Тофер Грейс.

У світовий прокат «Веном» імовірно вийде 5 жовтня 2018 року.

4950 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: