Хто повернувся в «Агентах Щ.И.Т.»?

26 лютого 2017,  15:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто з добре знайомих героїв повноцінно повертається в наступній серії 4 сезону «Агентів Щ.И.Т.»?

Якщо ви не дивилися 15 серію 4 сезону «Агентів Щ.И.Т.», то читайте далі на свій ризик, оскільки вас чекають СПОЙЛЕРИ.

Нинішній сезон популярного супергеройського серіалу, чиї події відбуваються в Кіновсесвіті-Marvel, сценаристи вирішили розділити на три частини, в кожній з яких є своя окрема сюжетна арка, і в останній серії «Самоконтроль» («Self Control»), яка вийшла у вівторок, завершилася його друга арка під назвою «ЖМЧ» («LMD»).

Завершилася вона інтригою, оскільки головні герої потрапили в альтернативну реальність Фреймворк, в світ... де Грант Ворд все ще живий!

Більш того, в цій реальності Дейзі (Хлоя Беннет) і Грант (Бретт Далтон) разом і люблять один одного, Колсон (Кларк Грегг) працює вчителем, виступаючим проти Нелюдів, Мей (Мінг-На) – агент Гідри, правлячої світом, Фітц (Йен де Кестекер) багатий і знаменитий, Мак (Генрі Сімонс) живе звичайним життям разом з живою дочкою, а Джемма (Елізабет Хенстрідж) мертва.

Так що шанувальники Далтона можуть радіти, оскільки його повернення офіційно підтверджено на офіційному сайті Marvel, а шанувальникам Хенстрідж особливо переживати не варто — вона також повернеться в наступних серіях.

Третя арка 4 сезону називається «Агенти Гідри», а її перша серія — «Що якщо...» («What If...»). Її сценаристи та режисер поки не розкриваються.

«Агенти Щ.И.Т.» повернуться з новими серіями 4 квітня.

1897 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: