Зірка «Дуже дивних справ» відвідала зйомки «Месників: Війна нескінченності»

26 лютого 2017,  12:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дуже дивних справ» Міллі Боббі Браун вирушила на зйомки «Месників: Війна нескінченності». Невже актриса з'явиться в цьому супергеройському екшені?

Тиждень тому режисери Ентоні і Джо Руссо опублікували в своєму Facebook фотографію з Браун, зроблену на зйомках «Месників: Війна нескінченності», де вони зосереджено спостерігають за знімальним процесом через монітор. І підписали знімок з натяком на участь актриси в їх супергеройському екшені:

Запрошений режисер Міллі Боббі Браун.

Зйомки кінокартини тривають вже цілий місяць, її деталі тримаються в секреті, так що цілком можливо, що Браун дісталася там якась нова роль, але поки ніяких офіційних заяв з приводу того, що дівчина зіграє в третіх «Месниках» не було, так що це дійсно міг бути просто дружній візит.

Кар'єра юної актриси різко злетіла вгору після її ролі в драматичному фентезі «Дуже дивні справи», що отримав 2 номінації на «Золотий глобус». Цього року вона повернеться на екрани в образі Од в його 2 сезоні, а після зіграє в «Годзиллі 2».

Хотіли б ви побачити Браун в супергеройському або суперзлодійському образі Кіновсесвіту Marvel? Після її знайомства з братами Руссо це здається неминучим, та й дівчина виглядає дуже зацікавленою на даному фото, спостерігаючи за зйомками нових «Месників».

В український прокат «Месники: Війна нескінченності» увірвуться 3 травня 2018 року.

1130 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: