Новий погляд на Джуда Лоу в «Королі Артурі: Легенда меча»

25 лютого 2017,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився новий кадр з пригодницького фентезі «Король Артур: Легенда меча» з лиходієм Джуда Лоу.

У новій інтерпретації давньої легенди про короля Артура, якою стане «Король Артур: Легенда меча», головний герой, відправлений подалі від замку в дитинстві, щоб не бути убитим, намагається повернутися додому і відвоювати свій законний престол.

Престол захопив цей підступний дядько Артура Вортигем, який є справжнім тираном, вбив батька Артура і свого брата.

Новий кадр розкриває, що влади Вортигем домагається не тільки мечем, а й магією, так що в сутичці з ним Артуру доведеться нелегко. Але у хлопця є свій магічний предмет — меч Екскалібур, так що подивимося, хто кого.

Для втілення цього лиходія Гай Річі покликав свого давнього друга Джуда Лоу, який раніше зіграв доктора Ватсона в його адаптації пригод геніального детектива у виконанні Роберта Дауні мол. «Шерлок Холмс» і «Шерлок Холмс: Гра тіней».

Головного героя фільму «Король Артур: Легенда меча» втілює Чарлі Ханнем, який раніше говорив, що його версія легендарного короля буде вельми суворою.

Компанію на екрані їм складуть Ерік Бана, Кеті МакГрат, Аннабелль Волліс, Джимон Хунсу, Герміона Корфілд, Астрід Берже-Фрісбі, Ейдан Гіллен, Міллі Брейді і Мікаел Персбрандт.

Побачити, як Лоу використовує свою магію, ви можете нижче у другому українському трейлері.

В український прокат «Король Артур: Легенда меча» прибуде 11 травня.

1365 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: