Джеймі Чанг зіграє супергероїню в серіалі Брайана Сінгера

23 лютого 2017,  15:32 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Готема» Джеймі Чанг перевтілиться в одну з Людей Ікс в прийдешньому серіалі Брайана Сінгера.

Назва нового серіалу про Людей Ікс поки тримається в секреті, але повідомляється, що Чанг втілить у ньому постійного персонажа — супергероїню Клеріс Фонг, саркастичну і повну життя дівчину-шибеника, відому як Блінк.

У коміксах Marvel Блінк володіє здатністю телепортувати себе та інших за допомогою порталів. Як це може виглядати на екрані, було показано у «Людях Ікс: Дні минулого майбутнього», де Блінк втілила актриса Фань Бінбін. Там її портали допомагали Людям Ікс битися з армією Варти, покликаної знищити всіх мутантів.

Безіменний серіал про Людей Ікс розповість про двох звичайних батьків, які виявляють у своїх дітей сили мутантів. Вони змушені тікати від вороже налаштованого уряду, так вони знаходять підпільну мережу мутантів і борються разом з ними за виживання.

У цій історії любов до життя Клеріс зіткнеться з серйозним випробуванням, коли дівчина приймає на себе трагічний удар долі. Вона намагається адаптуватися до нових людей і місць, які раптово стають для неї домівкою, і поступово знову стає самою собою.

Разом з Чанг в серіалі зіграє Блер Редфорд. Його персонажа звуть Сем.

Сценаристом історії виступає Метт Нікс, що працював над «Чорною міткою».

Режисером серій буде Сінгер, який також продюсує серіал разом з Ніксом, Лорен Шулер ДоннерЛюди Ікс», «Дедпул»), Саймоном КінбергомЛюди Ікс: Перший клас», «Логан») і Джозефом ЛоубомАгенти Щ.И.Т.», «Зірвиголова», «Легіон»).

Дата прем'єри серіалу «Люди Ікс» поки не повідомляється.

1554 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: