Том Хіддлстон грав у шкільній п'єсі з Едді Редмейном

22 лютого 2017,  21:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка екшену «Конг: Острів черепа» Том Хіддлстон розповів про часи, коли він грав у шкільній п'єсі разом з Едді Редмейном.

Понад двадцять років тому в престижній приватній британській школі, іменованій Ітонським коледжем, познайомилися майбутні зірки світового кінематографа Хіддлстон і Редмейн і почали грати разом в шкільних постановках. Як це було?

Про свій юнацький досвід роботи на сцені з майбутнім володарем «Оскара» Хіддлстон розповів днями на «Шоу Грема Нортона», яке відвідав у рамках промо-туру «Конг: Острів черепа». Актор із захопленням відгукнувся про свого колегу:

Він вже тоді володів великим талантом. Він був зіркою, великою зіркою. Ми з ним грали в шкільній постановці «Поїздки в Індію», яку написав Е. М. Форстер.

«Поїздка в Індію» є історією про те, як британська правоохоронна система, правляча в 1920-х роках в Індії, звинувачує індійського лікаря в домаганнях по відношенню до британської жінки, але це обвинувачення є не більш ніж припущеннями, заснованими на упередженні британців проти індійців.

Кого в цій історії зіграли Хіддлстон і Редмейн? Актор розкрив свою роль, сміючись:

Великий Едді Редмейн, який зараз є володарем «Оскара», грав головну жіночу роль. У «Поїздці в Індію» є епізод з експедицією до місцевої пам'ятки, яка називається Печери Марабара, на слоні. І я радий повідомити, що я грав праву, передню ногу цього слона. Ми тримали стіл, нагорі якого лежала подушка, і все це накривала велика скатертина, щоб не було видно наших облич, адже ми всі були тілом слона.

Ми б із задоволенням подивилися такий шкільний спектакль, а ви?

У екшені «Конг: Острів черепа» Хіддлстона буде можливо побачити з 9 березня. А в наступному році він в деякому роді возз'єднається на екрані з Редмейном, озвучивши мультфільм «Перша людина».

3049 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: