Софі Тернер підтвердила свою участь в «Людях Ікс: Супернова»

21 лютого 2017,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людей Ікс: Апокаліпсис» Софі Тернер, нарешті, підтвердила, що в найближчому майбутньому повернеться на екрани в образі Джин Грей.

Про наступну главу супергеройських пригод команди мутантів, яка отримала назву «Люди Ікс: Супернова», поки відомо досить мало. Студія 20th Century Fox не розкриває ані імені режисера, ані імен сценаристів, і не повідомляє, хто з акторів, що з'явилися в попередніх фільмах франшизи «Люди Ікс», повернеться в новій частині.

На початку лютого в мережу просочився офіційний синопсис «Людей Ікс: Супернова», який підтверджує, що у фільмі мова піде про перетворення Джин Грей в Темного фенікса, що загрожує знищити всесвіт.

Тернер дебютувала в образі могутньої телепатки Джин в «Людях Ікс: Апокаліпсис», у фіналі якого присутні натяки на Темного фенікса, і півтора тижні тому на червоній доріжці премії BAFTA актриса, якій сьогодні виповнюється 21 рік, розкрила, що в цьому році вона знову одягне костюм Людей Ікс:

Ми тільки що закінчили зйомки 7 сезону «Гри престолів», і я повинна знятися в кількох фільмах до початку [зйомок] «Людей Ікс». А після ми приступимо до 8 сезону.

Так що тепер ми знаємо, що Тернер встигне знятися в «Людях Ікс: Супернова» до зйомок фінального сезону «Гри престолів», які почнуться в кінці літа — на початку осені цього року.

Серед майбутніх проектів актриси зараз вказана тільки мелодрама «Берлін, я люблю тебе», де вона зіграє разом з Джаредом Лєто, тому нам залишається лише чекати новин про її нові ролі, на які вона натякнула, сказавши, що «повинна знятися в кількох фільмах». Або ж це було просто узагальнення, оскільки складно уявити, коли вона встигне до свого перетворення в Темного фенікса, чиї зйомки стартують 15 червня.

Прем'єра «Людей Ікс: Супернова» імовірно відбудеться у 2018 році.

845 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: