Мел Гібсон може зняти «Загін самогубців 2»

16 лютого 2017,  15:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. хоче, щоб Мел Гібсон став режисером «Загону самогубців 2».

Коли режисер суперзлодейского екшену «Загін самогубців» Девід Ейр волів зйомці його сіквела зйомкам спін-оффу про Харлі Квінн «Сирени Готема», компанія Warner Bros. стала активно шукати нового режисера, який зможе возз'єднати запеклих суперлиходіїв світу DC на великому екрані.

Вчора сайт The Hollywood Reporter повідомив, що в ролі режисера «Загону самогубців 2» студія бачить володаря 2 «Оскарів» Мела Гібсона, з яким вона перебуває на ранній стадії переговорів. Офіційної пропозиції поки не було зроблено, як і укладення контракту.

Гібсон є не єдиним режисером, на якого дивляться представники Warner Bros., що розглядають одразу кілька варіантів. Одним з кандидатів на цю посаду є Деніел Еспіноза, що зняв «Код доступу „Кейптаун“» і «Життя» з Райаном Рейнольдсом.

Згідно Varietyу, у списку студії також зараз знаходяться режисери Рубен ФлейшерЛаскаво просимо до Zомбіленду») і Джонатан ЛевінТепло наших тіл»).

Раніше Гібсон невтішно відгукувався про «Бетмена проти Супермена», назвавши супергеройський екшен Зака Снайдера «шматком лайна», а також сказав, що їх бюджети таких фільмів здаються занадто роздутим:

Я дивлюся на них і чешу голову. Я дійсно збитий з пантелику. Думаю, там є багато марнотратства, але, можливо, якщо б я зробив одну з цих штук з зеленим екраном, то думав би по-іншому. Мені здається, що це можна зняти і за менші гроші...

Схоже, тепер у нього з'явився шанс це довести на практиці.

Кому б ви довірили зйомки продовжень пригод Харлі Квінн, Дедшота, Капітана Бумеранга і їх команди?

Зараз Гібсон номінований на «Оскар» у категорії "Кращий режисер" за військову драму «З міркувань совісті».

Прем'єра «Загону самогубців 2» очікується у 2019 році.

867 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: