Прес-реліз «Привиди Елоїз»

14 лютого 2017,  15:14 | Статті | Автор: SpaceMonkey

23 лютого в українських кінотеатрах почнеться показ фільму жахів «Привиди Елоїз». Пропонуємо прочитати невеликий прес-релізик про цей фільм:

На що б ви пішли заради двох мільйонів доларів? Четверо друзів таємно проникають в занедбану психіатричну клініку «Елоїз». Герої повинні знайти документи, які дозволять одному з них отримати величезний спадок. Але для цього їм доведеться вибратися з цієї пастки часу і простору, наповненого зловісними привидами.

Про фільм «Привиди Елоїз»

Режисером фільму «Привиди Елоїз» виступив Роберт Легато, відомий своєю плідною співпрацею з Мартіном Скорсезе і як майстер візуальних ефектів – він дворазовий володар премії «Оскар» за фільми «Титанік» (1998) і «Хранитель часу» (2012), а також премії Британської кіноакадемії за візуальні ефекти до фільму «Аполлон 13» (1996) Продюсери фільму Тріп Вінсон і Шон Гуорі раніше працювали на таких успішних релізах, як «Шість демонів Емілі Роуз», «Колекціонер», «Мисливці на відьом» і «Розлом Сан-Андреас».

У головних ролях – улюбленець дівчат з серіалу «Пліткарка» Чейс Кроуфорд, популярна голлівудська актриса Еліза Душку і, звичайно ж, головний лиходій – Роберт Патрік, появу якого на екранах багато хто вже встигли охрестити «поверненням Термінатора Т-1000».

Особливу реалістичність фільму додає те, що зйомки велися на території психіатричної лікарні «Елоїз», заснованій ще в 1832 році в Мічигані. Тоді було побудовано першу будівлю, а пізніше клініка перетворилася на цілий комплекс з 78 будівель. На території «Елоїз» розташовувалися свої власні пожежна і поліцейська ділянки, поштове відділення, залізничний вокзал, кладовище, ферми і навіть ясла для немовлят. Лікарня була закрита в 1982 році, але зловісний дух цього місця живий до цих пір.

Якщо ти став пацієнтом «Елоїз», ти залишишся там назавжди.

Головний герой фільму Джейкоб дізнається про величезну спадщині, яку він зможе отримати, надавши свідоцтво про смерть єдиного втраченого родича – тітки, яка проходила лікування в клініці «Елоїз». З тих пір як клініка закрилася в результаті руйнівної пожежі, місцеві жителі проникали в занедбані корпуси «Елоїз» і стверджували, що чули там жахливі крики. Дехто запевняв, що бачив привидів померлих пацієнтів і працівників клініки. За документами похованих на місцевому цвинтарі пацієнтів – 7 тисяч, але насправді в 10 разів більше…

Отримати документи із закритого архіву офіційним шляхом виявилося практично неможливо – тільки за постановою суду і не раніше ніж через півроку. Джейкобу потрібні гроші, і він вирішується на авантюру. Під покровом ночі четверо друзів таємно проникають в психлікарню. Виявляється, що місцевий лікар використовував дуже нестандартні способи лікування пацієнтів, і це місце – справжня пастка. Щоб з неї вибратися, героям доведеться подивитися в очі своїм найпотаємнішим страхам.

Час терапії прийде 23 лютого 2017 року.

Цікаві факти про фільм «Привиди Елоїз»

Зйомки фільму проходили в тій самій лікарні «Елоїз». Будівництво реальної психіатричної лікарні розпочалося у Вестленді, Мічіган в 1832 році. Спочатку це була одна будівля, але незабаром клініка стрімко розрослась у комплекс з 78 будівель і включала в себе власні пожежну і поліцейську ділянки, залізничний вокзал, поштове відділення і ферми.

Лікарня закрилася в 1982 році і з тих пір використовується для різних цілей: як притулки для бездомних, офісів. Багато з віддалених будівель клініки, таких як пекарня, пожежна частина, таверна і електростанція, зруйновані і не підлягають відновленню.

2007 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...