Міллу Йовович і Рубі Роуз оточили зомбі на прем'єрі «Оселі зла: Фінальна битва»

1 лютого 2017,  22:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки хоррора «Оселя зла: Фінальна битва» Мілла Йовович, Рубі Роуз і Елі Лартер зіткнулися на його прем'єрі з живими мерцями.

На початку минулого тижня Лос-Анджелес заполонили зомбі..., які приїхали туди на прем'єру заключної частини відомої франшизи «Оселя зла: Фінальна битва». По червоній доріжці тоді пройшлися ветерани цієї історії Мілла Йовович і Елі Лартер, а також новачки франшизи, що приєдналися до світу «Оселі зла» лише для його фінальної глави, Рубі Роуз і Рола, а також режисер Пол У. С. Андерсон.

Роуз, що втілює в фільмі Ебігейл — одну з тих, що вижили, які разом з Еліс відправляються в лігво корпорації Umbrella, щоб покласти їй край, поділилася після прем'єри в Instagram фотографією з собою в оточенні зомбі з підписом:

Якщо чесно... мій страх перед зомбі зникає, коли я поруч з Еліс... Я маю на увазі @millajovovich #RE6

Після шанувальники-зомбі, які дуже добре вжилися у свої образи, оточили Йовович і її чоловіка Андерсона. Вони знатно повеселилися, фотографуючись з цими живими мерцями.

Більше фотографій з прем'єри ви знайдете в нашій галереї.

Також Роуз опублікувала фото з Йовович і Лартер, підписавши його:

Команда мрії. «Обитель зла: Фінальна битва» @millajovovich @therealalil

У свою чергу знімком з колегами-актрисами з прем'єри поділилася Лартер, написавши в їх адресу теплі слова:

Тут відбувається грандіозне жіноче єднання! Це розумні й добрі жінки, які підтримують один одного, замість того щоб підпадати під виверти традиційних кліше. Відчуваю себе такою щасливою, що мені вдалося попрацювати з цими красунями. @rubyrose @millajovovich @rolaofficial #residentevilthefinalchapter

Побачити актрис в «Обителі зла: Фінальна битва» буде можливо з 16 лютого.

2326 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: