Випущена гра за мотивами «Сторожової застави»

26 січня 2017,  18:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В очікуванні українського фентезі «Сторожова застава» ви можете пограти в гру за його мотивами.

«Битва вже почалася

Гра «Сторожова застава: Оборона» («The Stronghold Defence») була випущена в рамках промо-кампанії українського фентезі «Сторожова застава» і стала першою українською AR грою, створеною за мотивами фільму. Найвідомішою грою типу AR (augmented reality — додаткова реальність) є відома в минулому році Pokémon Go.

Під час презентації гри «Сторожова застава: Оборона», що відбулася минулого року в рамках практичної конференції KIEV MEDIA WEEK 2016, креативний директор компанії SignalRed, що займалася її розробкою, Євген Санніков розповів детальніше про її створення:

«The Stronghold: Defence» — це перша українська гра до фільму, що використовує технологію доповненої реальності. Так як SignalRed спеціалізується саме на нестандартних рішеннях в медіа, ми побачили у цьому цікаву можливість експериментувати у питаннях промо повнометражного фільму «Сторожова Застава», ідея знайшла відгук у наших колег. Всі етапи розробки: від графічного дизайну до ігрових моделей, програмування і паблішинга, команда SignalRed здійснила самотужки.

Також Санніков розкрив одну цікаву деталь гри та розповів про плани SignalRed створити додаток для смартфонів на тему боїв богатирів:

У «The Stronghold: Defence» точно відтворені локальні історичні об'єкти Києва – Золоті Ворота, Десятинна церква. Зараз у нас в розробці ще одна гра за мотивами «Сторожової Застави», це буде mobile app, де можна випробувати богатирську силу в реалістичних кулачних боях.

Для активації «The Stronghold: Defence» використовується спеціальна мітка-камінь, яку потрібно надрукувати на аркуші і розмістити на горизонтальній поверхні. Щоб почати гру, наведіть камеру смартфона або планшета на зображення каменю. Завантажити цю мітку тут.

Завантажити гру на свій смартфон або планшет ви можете в Google Play або AppStore.

Прем'єра «Сторожової застави» відбудеться у 2017 році.

622 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: