Софі Тернер і Мейсі Вільямс прикинулися подружжям

22 січня 2017,  14:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Один сайт переплутав прізвище Мейсі Вільямс з прізвищем її колеги по «Грі престолів» Софі Тернер, і у відповідь на це актриси прикинулися подружньою парою.

Нинішній рік почався для зірок «Гри престолів» Вільямс і Тернер дуже насичено. Вони поміняли Вестерос, куди, нарешті, прийшла зима, на сонячний Лос-Анджелес, відвідали вечірку на честь премії BAFTA, а наступного дня красувалися на червоній доріжці 74-ї церемонії нагородження «Золотий глобус», де їх «Гра престолів» претендувала на звання Кращого драматичного серіалу.

От тільки їх спільна поява заплутала сайт ET, який помилково назвав виконавицю ролі Ар'ї Старк Мейсі Тернер. Один із залицяльників актрис в Твіттері тут же поспішив їм про це повідомити, пожартувавши:

@Maisie_Williams @SophieT Сподіваюся, у вас, хлопці, було миле весілля xx

Колег і близьких подруг анітрохи не збентежило, що їх записали в молодята. Тернер відповіла:

@sansastcrk @Maisie_Williams Це була мила, приватна церемонія. Спасибі за ваші побажання.

А Вільямс через кілька хвилин додала:

@SophieT вечеря вже в духовці, побачимося скоро, пелюсток x

Актриси, які втілюють сестер Старк з 1 сезону популярного фентезійного серіалу, заснованого на серії романів Джорджа Р. Р. Мартіна, за час своєї спільної роботи дуже здружилися і навіть минулого року зробили схожі татуювання з датою 07.08.09, яка означає день, коли вони обидві дізналися, що їх взяли на ролі Ар'ї і Санса.

Побачити Вільямс і Тернер в 7 сезоні «Гри престолів» буде можливо цього літа.

5219 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: