Готується перезапуск «Всі жінки – відьми»

17 січня 2017,  21:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сила Трьох знову буде боротися зі злом у перезапуску культового фантастичного серіалу «Всі жінки – відьми».

Події нових «Всі жінки – відьми» будуть розвиватися в 1976 році, але цей серіал не буде пріквелом історії сестер Холлівелл.

Під час зимового прес-туру Асоціації телекритиків президент каналу The CW Марк Педовіц пояснив, чого очікувати від перезапуску:

Там присутній елемент Сили Трьох, але зараз це окремий, самостійний серіал.

На питання про те, чи з'являться в нових «Всі жінки – відьми» зірки оригіналу Холлі Марі Комбс, Алісса Мілано, Роуз МакГоун або Шеннен Доерті президент The CW відповів наступне:

Чи будуть там присутні персонажі або актриси з оригіналу, ми дізнаємося по мірі розвитку серіалу. Це ще належить вирішити.

Чутки про те, що «Всі жінки – відьми» повернуться на екрани ходять вже давно, але до останнього часу шанувальники не втрачали надію, що це буде новий сезон або міні-серіал зі старими героїнями, як зараз модно знімати.

Своє бажання повернутися на екрани в образах Пайпер і Фібі Холлівелл минулого року висловили Комбс і Мілано, тому сподіваємося, що у них хоча б будуть камео в новому серіалі.

Сценарій до пілотної серії «Всі жінки – відьми» пишуть сценаристки драмеді «Незаймана Джейн», що отримав пару років тому «Золотий глобус», Джессіка О’Тул, Емі Рардін і Дженні Снайдер Урмен.

Саме активна участь у проекті Урмен переконала Педовіца дати цій ідеї шанс:

Для мене це повинна була бути Дженні. [З нею] ви знаєте, це не буде штампований спін-офф. Ви знаєте, що це буде щось унікальне. Вона не може інакше, оскільки так захоплена всім, що робе. Чи це спрацює, чи ні, принаймні, я знаю, що вона зробить це по-іншому.

Президент The CW також розуміє, що перезапуск такого культового серіалу є дуже відповідальною справою і багато значить для шанувальників серіалу:

Думаю, людям подобається дивитися ті речі, які вони люблять... але вони також будуть жорсткими критиками, якщо перезапуск не виправдає їх очікування — як ми всі бачили в соціальних мережах.

Дати виходу у нових «Всі жінки – відьми» поки немає, але їх пілот може бути готовий вже до цьогорічного осіннього серіального сезону.

10420 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: