Де дивитися 4 сезон «Шерлока»?

14 січня 2017,  21:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після прем'єри нових серій «Шерлока» на українському телебаченні ви можете легально подивитися їх онлайн.

Канал 1+1 не припиняє радувати фанатів «Шерлока». Мало того, що прем'єра нових серій на ньому відбувається практично одночасно з усім світом, так тепер ще ви можете переглядати ці серії на його офіційному сайті, куди вже додані «Шість Тетчер» і «Обманливий детектив».

Більш того, на сайті 1+1 нові серії «Шерлока» представлені одразу в двох варіантах: в українському дубляжі і в оригіналі з українськими субтитрами для тих, хто хоче вивчати англійську.

Новий сезон авторства творців серіалу Стівена Моффата і Марка Гейтісса був зустрінутий критиками неоднозначно, і в його захист Гейтісс навіть відповів одному з них віршем. Тим не менш, «Шість Тетчер» і «Обманливий детектив» встигли не раз шокувати глядачів своїми сюжетними поворотами і сюрпризами, один з яких минулого тижня познайомив нас з ключовим персонажем, на чию появу шанувальники «Шерлока» чекали цілих три роки.

У серіях повернулися Бенедикт Камбербетч, Мартін Фріман, Аманда Аббінгтон, Лу Голілі, Руперт Грейвз, Уна Стаббс, Марк Гейтісс і Ліндсі Дункан.

Нещодавно Камбербетч і Фріман в закулісному відео розповіли про те, як в 4 сезоні змінилися відносини Шерлока і Джона.

Трейлер фінальної серії сезону, де очікується повернення Ендрю Скотта, дивіться тут.

Третя і заключна серія 4 сезону «Шерлока» вийде на 1+1 завтра, 15 січня.

1225 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: