Розкрито головного лиходія «Диво-жінки»

12 січня 2017,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головним лиходієм «Диво-жінки» стане войовничий грецький бог.

У своєму свіжому матеріалі про супергеройський екшен «Диво-жінка» французький журнал Studio Ciné Live розкрив нові деталі про його сюжеті і героїв, серед яких було повідомлено ім'я головного лиходія фільму:

За всіма цими науковими формулами стоїть смертельно небезпечний газ, який може знищити людство. І тепер виявляється, що це і було метою Ареса, бога війни. Він заздрить людству, створеному його батьком покійним Зевсом (він був убитий Аресом, коли той повстав проти нього за допомогою амазонок).

Яким чином Діана Прінс відома пізніше як Диво-жінка опиняється в центрі цієї війни Ареса з людством? Через Стіва Тревора Кріса Пайна:

Я граю пілота, який працює на союзників і шпигує за німцями без їх відома. Мій персонаж краде блокнот з науковими формулами з османської бази, потім викрадає літак, але його збивають над відкритим морем.

Після Тревор опиняється прибитий до берегів амазонського острова Теміскіра, де його і знаходить Діана.

Разом з цією інформацією журнал також представив кілька нових закулісних фото зі зйомок прибережних сцен з виконавицею головної ролі Галь Гадот і режисером Петті Дженкінс, які ви можете побачити нижче.

В український прокат «Диво-жінка» прибуде 1 червня.

1260 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: