Людина-павук з'явиться в «Месниках: Війна нескінченності»

11 січня 2017,  12:49 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-павука: Повернення додому» Том Холланд підтвердив свою участь в «Месниках: Війна нескінченності».

У свіжому інтерв'ю для італійського Vogue Холланд розкрив, що його колеги по «Першому меснику: Протистояння» Роберт Дауні мол. і Кріс Еванс відіграли важливу роль у тому, що його Людина-павук отримав контракт на сольну трилогію, підтверджуючи, що між сольниками з'явиться і в «Месниках: Війна нескінченності»:

Саме вони переконали Marvel, які хотіли бути впевненими в тому, що я правильна людина, перш ніж довірити мені три [сольних] фільма протягом наступних чотирьох років, а між ними «Месники: Війна нескінченності».

Чудово, чи не так?

В екранізації Війни нескінченності візьмуть участь такі корінні Месники, як Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Хемсворт), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Соколине око (Джеремі Реннер) і Халк (Марк Руффало), а також ті, хто нещодавно приєдналися до них: Червона відьма (Елізабет Олсен), Віжен (Пол Беттані) і Людина-мураха (Пол Радд), а також Вартові Галактики про що минулого серпня повідомив Він Дизель.

З нових супергероїв там точно з'явиться Доктор Стрендж Бенедикта Камбербетча.

Режисерами епічної битви Месників з могутнім Таносом, якого втілює Джош Бролін є Ентоні і Джо Руссо.

Сольник Холланда «Людина-павук: Повернення додому», в чиєму трейлері з'являється Тоні Старк, вийде в прокат 6 липня. «Месники: Війна нескінченності» прибудуть в українські кінотеатри 4 травня 2018 року.

1994 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: