«Дедпул» став самим нелегально скачуваним фільмом 2016 року

9 січня 2017,  22:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейтинг фільмів, які найбільше були завантажені з нелегальних сайтів в 2016 році, очолив антигеройский екшен «Дедпул».

У щорічний рейтинг найбільш нелегально завантажених фільмів, представлений сайтом TorrentFreak, увійшла десятка кінокартин, чия популярність на піратських ресурсах була визначена за статистикою, наданою кількома джерелами, в числі яких також знаходяться трекери BitTorrent.

Сайт повідомляє, що піратські копії «Дедпула» з'явилися ще минулого лютого, коли він тільки вийшов на екрани, і за наступні місяці вони були завантажені мільйони разів. Досі фільм залишається популярним на торрентах, де його зараз активно шукають тисячі людей.

Найбільше користувачі мережі скачували в 2016 році супергеройські фільми і популярні блокбастери, які заробили пристойну касу в світовому прокаті. Тут, наприклад, присутні два фільми-мільярдери «Перший месник: Протистояння» і «У пошуках Дорі» і дворазовий мільярдер «Зоряні війни: Пробудження сили».

«Бетмен проти Супермена» і «Загін самогубців», також потрапили в список найбільш нелегально завантажених, зібрали понад 1,6 мільярдів доларів.

Гірші справи в прокаті йшли у «Людей Ікс: Апокаліпсис», «Варкрафта» і «Дня незалежності: Відродження», але і вони змогли окупити свій бюджет у кілька разів.

Останнє місце в списку зайняв хіт минулого нагородного сезону «Легенда Г'ю Гласса», за яку Леонардо Дікапріо отримав свій довгоочікуваний «Оскар». І це зайвий раз підтверджує, як за Лео вболівав дружно весь світ.

Самі нелегально популярні фільми 2016 року:

  1. «Дедпул»
  2. «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»
  3. «Перший месник: Протистояння»
  4. «Зоряні війни: Пробудження сили»
  5. «Люди Ікс: Апокаліпсис»
  6. «Варкрафт»
  7. «День незалежності: Відродження»
  8. «Загін самогубців»
  9. «У пошуках Дорі»
  10. «Легенда Г'ю Гласса» («Виживший»)

1704 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: