Тобі Джонс розповів про свого лиходія з «Шерлока»

8 січня 2017,  22:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Неодноразовий номінант на телевізійну премію BAFTA Тобі Джонс розповів про лиходія Калвертона Сміта, в образі якого постане перед глядачем у новій серії «Шерлока».

Калвертон Сміт з'явився в розповіді Артура Конана Дойла під назвою «Шерлок Холмс при смерті» чи «Вмираючий детектив», де цей персонаж намагався отруїти Холмса, щоб замести сліди свого минулого вбивства, яке якраз розслідував детектив.

Джонс зіграє Сміта у другій серії 4 сезону «Шерлока», яка була названа за аналогією з розповіддю Дойла — «Обманливий детектив».

В закулісному інтерв'ю, яке ви можете побачити нижче, актор зізнався, що для цієї ролі йому довелося досліджувати абсолютно нові води, на що він чекав з передчуттям:

Деколи ти читаєш сценарій і не можеш повірити, в які темні місця тобі, можливо, доведеться в ньому відправитися.

Про свого лиходія Джонс розповів наступне:

Він вважає себе дуже забавним. Думаю, він не дуже забавний. Хоча я можу помилятися — він трохи забавний. Не думаю, що він контролює всі свої інстинкти.

Один з творців «Шерлока» Стівен Моффат високо відгукнувся про роботу Джонса і назвав його лиходія «непідробно лякаючим»:

Він милий, Тобі, він дуже-дуже смішна людина. І непідробно лякаючий. Він просто включав режим бути дійсно лякаючим... Він просто жахає. І поки він залишався у цьому настрої, то не особливо спілкувався з людьми.

Незважаючи на те, що свою основну злодійську роль Джонс виконає в майбутній серії, він промайнув ще в серії «Шість Тетчер». А ви помітили там його Сміта? Він присутній на цьому кадрі.

Трейлер серії «Обманливий детектив» дивіться тут.

Друга серія 4 сезону «Шерлока» вийде на каналі 1+1 вже сьогодні, 8 січня, о 23:00. Спершу її можна буде подивитися в українському перекладі, а після серія демонструватиметься англійською мовою.

1827 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: