«Стервелла» знайшла свого режисера

6 січня 2017,  21:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Диснеївський спін-офф казки «101 далматинець» про лиходійку Стервеллу Де Віль зніме Алекс Тімберс.

Деталі сюжету «Стервелли» поки не повідомляються, але відомо, що це буде художня адаптація історії відомої модниці і лиходійки Стервелли Де Віль з класичного діснеївського мультфільму «101 далматинець», де вона хотіла пустити всіх тих милих цуценят разом з їх батьками на свою нову колекцію хутрових виробів.

Головну героїню, вірніше злодійку цієї історії втілить оскарівська номінантка Емма Стоун, яку зараз можна побачити в кіно в музичній мелодрамі «Ла-Ла Ленд».

Над сценарієм «Стервелли» працюють Алін Брош МакКеннаДиявол носить „Prada“»), Келлі МарселПорятунок містера Бенкса»), Джез БаттеруортНа межі майбутнього») і Стів ЗіссісРазом»).

Для Тімберса, відомого як творець серіалу «Моцарт в джунглях», який отримав 2 «Золотих глобуса», це буде режисерський дебют. Також серед його майбутніх режисерських проектів вказаний байопік «Сходження Теодора Рузвельта».

«Стервелла» є одним з багатьох запланованих студією Disney рімейків, спін-оффів і сіквелів своїх класичних мультфільмів та кінострічок, серед яких «Красуня і чудовисько», «Дамбо», «Мулан», «Мері Поппінс повертається» і «Король Лев».

Прем'єра «Стервелли» очікується в 2018 році.

1570 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: