Возз'єднання Кіану Рівза і Лоуренса Фішберна на новому кадрі «Джона Уіка 2»

6 січня 2017,  20:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Матриці» Кіану Рівз і Лоуренс Фішберн возз'єдналися на новому кадрі бойовика «Джон Уік 2».

В «Джоні Уіку 2» Рівз повертається в образі колишнього найманого вбивці, який тепер зіткнеться з найнебезпечнішими вбивцями планети.

Разом з Рівзом Фішберн, що втілює тут таємничого персонажа Короля плантації, був помічений на знімальному майданчику цього бойовика в грудні 2015 року, коли вони знімалися на відкритому повітрі на даху одного з нью-йоркських будинків.

В інтерв'ю для Entertainment Weekly Рівз розповів, що був дуже радий знову попрацювати з Фішберном:

Це було круто отримати шанс знову попрацювати з Лоуренсом Фішберном, особливо після нашої з ним професійної та особистої історії. Я зустрівся з ним, він сказав, що є прихильником першого фільму, і запитав, чи є щось для нього у другому. Я сказав: «Взагалі-то, є!» Ми відправили йому сценарій, і він погодився на цю роль.

Виконавець головної ролі також розкрив деякі деталі про героя Фішберна:

Лоуренс грає персонажа на ім'я Король плантації. Він – лідер підпільного Нью-Йорка. Він знає все про всіх і допомагає Джону в його місії. Було круто грати з ним знову, сподіваюся, людям сподобається наше возз'єднання.

«Джон Уік 2» став першим екранним возз'єднанням акторів з часів завершення трилогії «Матриця», де Рівз грав Нео, а Фішберн — Морфеуса.

Останні кадри і постери нового бойовика Чада Стахелські ви знайдете в нашій галереї.

Українська прем'єра «Джона Уіка 2» відбудеться 9 лютого.

1039 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: