Дж.К. Роулінг розкрила нову деталь про Северуса Снейпа

22 грудня 2016,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Письменниця Дж.К. Роулінг продовжує повідомляти нові деталі про героїв «Гаррі Поттера» і його спін-оффа.

Минулого місяця на екрани вийшов спін-офф Поттеріани «Фантастичні звірі і де їх шукати», який розширив цей всесвіт і представив нового легилименця, тобто людину, здатну читати чужі думки, яким виявилася чарівниця Квіні Голдштайн у виконанні Елісон Судол.

Квіні з такою легкістю читала у фільмі думки головного героя Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) і його нового друга Джейкоба Ковальські (Ден Фоглер), що спантеличила одну з глядачок. Згадавши слова Северуса Снейпа, який говорив про те, що розум — не відкрита книга, яку можна почитати на дозвіллі, вона вирішила уточнити у Роулінг деталі про цю магію, написавши їй в Твіттер.

Незважаючи на те, що у письменниці у підписниках близько 8,9 мільйонів шанувальників, вже через кілька хвилин вона відповіла, чим здібності Снейпа відрізняються від здібностей Квіні:

Снейпу довелося тренувати свою невелику природну здатність. А Квіні народилася з великим талантом, хоча вона і не є повністю безпомилковою.

Ось тепер все стало на свої місця.

Вперше про легилименцію стало відомо у п'ятій книзі і фільмі «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», де Снейп в незрівнянному втіленні Алана Рікмана навчав їй Гаррі, щоб той навчився блокувати Волдеморта і не пускати його в свою свідомість.

Офіційно підтверджено, що Квіні повернеться у «Фантастичних звірях і де їх шукати 2», які вийдуть у 2018 році.

2916 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: