Марго Роббі розвіяла чутки про себе і Бреда Піта

10 грудня 2016,  17:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Загону самогубців» Марго Роббі як і раніше щаслива зі своїм хлопцем Томом Акерлі всупереч чуткам про те, що вона нібито почала зустрічатися з Бредом Піттом.

Після розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі жовта преса активно стала приписувати акторові романи з його недавніми колегами по знімальному майданчику Маріон Котійяр, з якою він зіграв у військовій мелодрамі «Шпигуни-союзники», і Марго Роббі, з якою Пітт з'явився в «Грі на пониження».

Коментувати такі чутки Роббі, зрозуміло, не стала, але днями вона поділилася у своєму Instagram чарівної фотографією, на якій цілується зі своїм давнім бойфрендом Томом Акерлі, підписавши її лаконічно, але зі смайликом, у якого закохані очі:

Цей хлопець.

Актриса познайомилася з Акерлі, який працює продюсером, у 2013 році на зйомках військової драми «Французька сюїта».

У літньому інтерв'ю для Vogue, приуроченому до виходу «Легенди про Тарзана», Роббі назвала свого бойфренда «найкрасивішим хлопцем Лондона»:

Ми дуже довго дружили. Я завжди була закохана в нього, але думала: «Він ніколи не відповість взаємністю. Не роби ваші відносини дивними, Марго. Не будь дурною і скажи йому, що він тобі подобається». І потім це сталося, і я подумала: «Звичайно, ми разом. В цьому є стільки змісту, скільки його раніше ніде не можна було відшукати».

Що ж стосується Котійяр, то вона зустрічається з французьким режисером і актором Гійомом Кане з 2007 року. У пари є 5-річний син, а у вересні цього року актриса підтвердила, що вони чекають на свою другу дитину.

Так що не варто вестися на чутки таблоїдів, готових написати все, що завгодно, лише б залучити нових читачів.

Бажаємо цим прекрасним парам щастя!

2200 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: