Чи сподобався Джорджу Лукасу «Бунтар-один»?

8 грудня 2016,  22:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець оригінальних «Зоряних воєн» Джордж Лукас вже встиг подивитися їх спін-офф «Бунтар-один. Зоряні війни. Історія» і поділитися своїми враженнями з його знімальною командою.

Одним з небагатьох щасливчиків на цій планеті, яким вдалося подивитися «Бунтар-один» до його світової прем'єри, виявився Джордж Лукас, творець цієї саги про джедаїв, Силу і Темну сторону. І спін-офф, чиї події відбуваються перед подіями четвертого епізоду, припав йому до душі.

Під час прес-конференції, що відбулася на минулих вихідних, режисер «Бунтаря-один» Гарет Едвардс розповів про те, як Лукас подзвонив йому після перегляду спін-оффу:

Два дні тому ми показали фільм Джорджа, і він нам передзвонив, я говорив з ним вчора, і мені не хочеться вкладати слова в його уста, але я можу чесно сказати, що тепер можу померти щасливим. Йому дійсно сподобався цей фільм. Це багато значить. Чесно кажучи, і щоб нікого не образити, це був найважливіший відгук для мене. Знаєте, хлопці, ви теж важливі, але він наче бог... Я візьму цю розмову з собою в могилу. Його думка коштує для мене цілого світу.

Звичайно, режисерові нової кінокартини саги «Зоряні війни» є дуже важливим отримати схвалення від її творця, який не тільки вважається в даному випадку вищою оцінкою, але і говорить про те, що новий фільм створений в традиціях культової франшизи.

Фінальним фільмом Лукаса як режисера стали «Зоряні війни: Епізод 3 — Помста Ситхів», які вийшли в 2005 році. І хоча створенням торішнього сьомого епізоду і прийдешнього спін-оффу займається його компанія Lucasfilm, сам Лукас не числиться ні сценаристом, ні продюсером цих кінокартин, залишивши продовження своєї історії наступному поколінню кінематографістів.

Особисто оцінити спін-офф «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» українські глядачі зможуть 15 грудня.

722 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: