Емі Шумер зіграє Барбі

3 грудня 2016,  21:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Еммі» Емі Шумер виконає головну роль в комедії про ляльку Барбі.

Деталі сюжету «Барбі» поки не розголошуються, але це буде комедійний погляд на життя популярної ляльки, яка всі роки свого існування також є предметом суперечок, оскільки рекламує нереалістичні фізичні параметри для дівчаток.

Тому екранізувати її пригоди у вигляді комедії, в якій, враховуючи попередні роботи Шумер, буде предостатньо іронії та сарказму, здається єдиним прийнятним рішенням для художнього фільму з живими, а не намальованими акторами.

Шумер зіграє у фільмі головну роль і попрацює над його сценарієм, який писали сценарист серіалу «Секс у великому місті» Дженні Бікс і володарка «Оскара» Діабло Коуді.

У «Барбі» поки немає режисера, але нею займається студія Sony Pictures, яка вже призначила дату виходу фільму, так що над проектом ведеться активна робота, і незабаром буде оголошено його режисер.

Це буде далеко не перший раз, коли Барбі з'явиться на великому екрані. У неї є ціла франшиза мультфільмів, що почалася в 1987 році і налічує вже 34 фільма, в яких Барбі постає в різних образах.

В цьому році Шумер можна було побачити в 4 сезоні її скетч-шоу «Емі Шумер» і почути в мультфільмах «Сімпсони», де актриса озвучила місіс Бернс, «Гріффіни» і «Закусочна Боба». В майбутньому вона зіграє головні ролі в драмі «Thank You for Your Service» безіменній комедії Голді Хоун, до якої Шумер також писала сценарій.

Світова прем'єра «Барбі» очікується 11 травня 2017 року.

1560 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: