У Дарта Вейдера і директора Кренніка будуть недружні відносини в «Бунтарі-один»

26 листопада 2016,  22:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Бен Мендельсон розповів про свого персонажа директора Кренніка і його відносини з Дартом Вейдером.

У фільмі «Бунтар-один» Мендельсон втілює імперського адмірала і директора з питань передових збройних досліджень Орсона Кренніка, чиїми зусиллями була створена «Зірка смерті». Зрозуміло, працює він на великого і жахливого Вейдера, якого знову озвучить Джеймс Ерл Джонс, та чи задоволений він таким начальством?

У свіжому інтерв'ю для Empire актор розповів, що друзями їх з Вейдером лиходії зовсім не являються, оскільки у них різні пріоритети:

Можна сміливо сказати, що лорд Вейдер і він не дружать. Дарт шанує Силу. Креннік ж є силою. І йому не до душі вся ця містика.

Мендельсон продовжує:

[Він не є] аристократом Імперії. Він – людина, що сама пробилася на вершину за допомогою своїх здібностей.

Чим же буде орудувати цей антагоніст, коли на його базу проберуться повстанці під проводом Джин Ерсо? Актор повідомляє, що боротися з ними Креннік буде не джедайським мечем:

Його зброєю, наприклад, є бластер старого зразка, оскільки він – старий вояка. Його поставили на чолі здійснення цього завдання. І воно буде виконано!

Познайомитися з Кренніком ближче до «Бунтарі-один. Зоряні війни: Історія» буде можливо з 15 грудня.

1018 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: