Розкрито синопсис фінальної серії 1 сезону «Класу»

26 листопада 2016,  18:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фіналі 1 сезону «Класу», який є спін-оффом «Доктора Хто», його герої зіткнуться з неможливим вибором. Обережно, спойлери.

Канал BBC оприлюднив офіційний синопсис восьмої серії «Класу», яка називається «Втрачені» («The Lost») і буде фінальною в 1 сезоні:

Стикаючись впритул з неможливим вибором, наші герої повинні використовувати все, що вони знають, щоб врятувати Землю. Але як далеко вони готові зайти? І чи доведеться їм заплатити за це свою ціну?


Нездатні прийти в себе від правди, яку кожен з них дізнався, герої розділилися. Звільнена з рабства, Квілл готується помститися. Але вона повинна буде об'єднатися з головними героями, коли Тіньовий народ повертається, щоб продовжити свою нещадну і непримиренну війну.


Рішуче налаштований повернути серце Ейпріл і дістати зброю Чарлі, Коракінус погрожує вбити їх сім'ї, поки не отримає те, що він хоче, і друзі повинні боротися, щоб зупинити його.


Але цього разу не всі переживуть цю битву.

У серії «Втрачені» повернуться Грег Остін, Софі Хопкінс, Фейди Ельсайед, Вівіан Опара, Джордан Ренцо, Кетрін Келлі, Пукі Куеснел і Пол Марк Девіс, що втілює Коракінуса.

Автором її сценарію виступив шоураннер Патрік Несс, а режисером – Джуліан Холмс, який працював над серіалом «удар».

Передостання серія 1 сезону «Класу» виходить сьогодні. Прем'єра фіналу відбудеться 3 грудня.

967 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: