«Нова Ера Z» – кров, побоїща і пожирання живцем

21 листопада 2016,  17:07 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Нова ера Z» не задовольнила б шанувальників жанру, якби там не було кривавих побоїщ і пожирання живцем. Фільм забезпечує все це, сповна відпрацьовуючи рейтинг «18+». Але називати його «зомбі-бойовиком» язик не повертається, тому що кров тут не самоціль, а частина жанрового антуражу. В першу чергу шотландського режисера Колма Маккарті (серіали «Доктор Хто», «Шерлок») хвилюють не вбивства, а конфлікти всередині команди уцілілих і поступове розкриття Мелані як центральної героїні.

Фільм і фігурально, і буквально в певний момент знімає з дівчинки намордник (дітей на базі утримували з такими ж пересторогами, як Ганнібала Лектора), а потім спостерігали за тим, що вона робить, коли отримує свободу, і як розвивається її уявлення про світ, про її супроводжуючих і про себе.

Автор сценарію та автор книги «Дари Пандори» («The Girl With All The Gifts», 2014) Майк Кері також є автором коміксів. Створив популярний комікс «Люцифер», за яким знято відомий серіал «Люцифер», а також працював з різними відгалуженнями серії «Люди Ікс».

1539 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: