Стівен Діллейн приєднався до «Важкого часу»

11 листопада 2016,  21:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Стівен Диллейн зіграє в байопіку про Вінстона Черчілля «Важкий час».

«Важкий час» покаже, як в перші дні свого правління у якості прем'єр-міністра Великобританії Вінстон Черчілль, який заступив на цю посаду в травні 1940-го року, повинен був вирішити, чи укладати угоду з Адольфом Гітлером і перетворити свою країну на маріонетку Третього рейху, або ж дати нацистам відсіч. Разом з цим байопік покаже його доленосні для сучасного світу рішення, а також безсмертні промови прем'єр-міністра в ті непрості дні.

Головну роль у фільмі виконує оскарівський номінант Гері Олдман, перший кадр з яким в образі Черчілля був представлений минулого тижня.

Короля Георга VI в цій історії втілить Бен Мендельсон, дружиною Черчілля і його близьким другом Клементиною стане Крістін Скотт Томас, особистого секретаря головного героя Елізабет Нел зіграє Лілі Джеймс, а передуючого Черчиллю прем'єра Великобританії Невілла Чемберлена Джон Херт.

Роль Діллэйна в біографічній драмі поки не розголошується, але це напевно буде якийсь історичний британський персонаж того часу.

Режисером «Важкого часу», чиї зйомки стартували на початку цього місяця, виступає Джо Райт, який зняв «Спокуту».

У минулому році Діллейн в останній раз втілив одного з претендентів на Залізний трон Станніса Баратеона у фіналі 5 сезоні «Гри престолів». Після він зіграв у серіалах «Тунель» і «Корона», а в майбутньому році його можна буде побачити в біографічній мелодрамі «Буря в зірках», де також зіграє його колега по «Грі престолів» Мейсі Вільямс.

У світовий прокат «Важкий час» вийде 24 листопада 2017 року.

1225 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: