Оновлення (2018)

9 листопада 2017,  19:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate поділилася новим трейлером майбутнього мультфільму від британської анімаційної студії Aardman Animations «Дикі предки».

Ця історія покаже зіткнення двох епох розвитку людства — печерних людей та більш прогресивних людей, які вже вже перейшли в Бронзову еру. Плем'я Дага (Едді Редмейн) завжди полювало на кроликів, але раптом в їх землі прийшов лорд Нут (Том Гіддлстон) зі своєю бронзовою зброєю і оголосив, що Кам'яному віку кінець. Даг вирушає досліджувати абсолютно новий для нього світ, де зустрічає дівчину на ім'я Гуна (Мейсі Вільямс) і бореться за порятунок свого племені.

Дивимося офіційний український трейлер «Дикі предки». У кіно мультфільм прибуде 22 лютого 2018 року.

18 вересня 2017,  17:24 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедійного мультфільму «Дикі предки», який покажуть у кінотеатрах України навесні 2018 року.

Фільм про відважну печерну людину на ім'я Даг, його ручного кабана, їх кумедний бій з наступаючою цивілізацією Бронзового століття і зародження найпопулярнішого виду спорту.

8 вересня 2017,  01:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська кіностудія Aardman Animations поділилася повноцінним трейлером свого нового творіння «Первісна людина». Мультфільм розповість про пригоди печерної людини по імені Даг. Одного разу він опиняється в полоні у людей з Бронзової епохи на чолі з самозакоханим й жадібним Лордом Нутом, який хоче поневолити всіх печерних людей. Щоб врятувати своє плем'я, Даг заручається підтримкою дівчини Гуни і тікає з полону.

В українські кінотеатри «Перша людина», яку озвучили Едді Редмейн, Том Хіддлстон та Мейсі Вільямс, прибуде в лютому 2018 року.

16 березня 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Едді Редмейн представляє в даному відео дебютний тизер-трейлер мультиплікаційного фільму «Перша людина», який створює відома британська кіностудія Aardman Animations, що зняла «Воллеса і Громіта: Прокляття кролика-перевертня» й «Баранчика Шона».

Разом з голосом Редмейна в мультфільмі можна буде почути голоси Тома Хіддлстона та Мейсі Вільямс.