Скубі-Ду! (2020) мультфільмScoob!

Трейлер Скубі-Ду!
100%
7
0%
0

«for truth, justice...and Scooby Snacks»

«Скубі-Ду!» розповідає про першу зустріч Скубі та Шеґґі, яким судилось стати нерозлучними друзями. А також про те, як вони познайомились з юними детективами Фредом, Вельмою і Дафною та разом заснували відому компанію Mystery Inc. На друзів чекає найскладніша справа в історії: їм потрібно розгадати таємничу змову – спробу випустити у світ собаку-привида на прізвисько Цербер. Відчайдушна команда прагне спинити цей глобальний «собакаліпсис». Однак згодом вони дізнаються, що Скубі має загадкове минуле і долю епічнішу, ніж будь-хто тільки міг уявити!

Жанри: детектив, комедія, мультфільм, пригоди, сімейний
Країна: США
Світова прем'єра: 15 травня 2020

Чи знаєте ви?

Перший фільм про Скубі-ду, створений для кінотеатрів, в якому головного героя озвучив Френк Велкер. У фільмах, де з грою акторів чергується мультиплікація, Велкер озвучив не Скубі-ду, а чудовиськ другого плану.

Відео матеріали «Скубі-Ду!»

Рецензія на мультфільм «Скубі-Ду!»
Справжні друзі-детективи поспішають на допомогу

26 травня 2020,  21:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пес-детектив Скубі-Ду є одним з найбільш відомих собак світу анімації, оскільки вже більше півстоліття разом зі своїми друзями Шеггі, Фредом, Дафною і Велмою він розкриває на екранах найбільш заплутані злочини. Ця компанія під назвою Mystery Inc вивела на чисту воду безліч лиходіїв в своїх мультсеріалах і повнометражних мультфільмах, але на великому екрані Скубі-Ду не було видно з 2004 року, тобто з прем'єри фільму «Скубі-Ду 2: Монстри на свободі». І коли нарешті студія Warner Bros. вирішила випустити мультфільм про Mystery Inc у кінотеатри, на жаль, світ перевернувся через коронавірус, і «Скубі-Ду!» відправився прямо на стримінгові платформи. Проте його кінотеатральний масштаб не залишився непоміченим і зробив його одним з головних мультфільмів 2020 року, який відмінно підходить для сімейного перегляду.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Скубі-Ду!». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про мультфільм «Скубі-Ду!»

Написати коментар...
Написати коментар...

Скубі-Ду!, мультфільм 2020
Прем'єра 15.05.2020
Жанри: детектив, комедія, мультфільм, пригоди, сімейний
США