Новини про мультфільм (2018)

20 березня 2019,  00:34 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Артур Каррі став королем українського бокс-офісу. Супергеройський екшен від Warner Bros. і DC «Аквамен» виявився хітом не тільки світового, а і українського прокату, заробивши за ці місяці $4,1 млн, що в перекладі становить 108,7 млн гривень.

Читати далі...
10 січня 2019,  01:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Гра престолів» Софі Тернер поділилася смішними селфі зі своїм нареченим Джо Джонасом, зробленими під час новорічних канікул у Швейцарії.

Читати далі...
14 грудня 2018,  15:42 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Підступний лиходій Ґрінч користується в Америці більшою популярністю, ніж антигерой Веном і контрабандист Хан Соло зі світу «Зоряних воєн», показують результати річного бокс-офісу.

Читати далі...
20 липня 2018,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському дубляжі мультфільму «Монстри на канікулах 3» прозвучала пісня у виконанні учасника конкурсу «Євробачення 2018» Mélovin, яку ви можете почути нижче.

Mélovin подарував свій голос співаючому кракену, який зустрічає Дракулу та його сім'ю в Атлантиді, кінцевій точці їх круїзу для монстрів. Поки Атлантида, яка фантазії творців мультфільму виглядає як сяюче неоновими вогнями казино на скелі, піднімається з глибин океану, кракен співає свою вітальну пісню «It's Party Time» («Гулянки час») і фотографується з шанувальниками.

В оригіналі цю композицію виконує американський співак і колишній учасник групи Jonas Brothers Джо Джонас.

Перед походом в кіно читайте нашу рецензію на «Монстри на канікулах 3».

Квитки на сеанси «Монстри на канікулах 3» ви знайдете в нашій афіші.

17 липня 2018,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент фентезійно-комедійного мультфільму «Монстри на канікулах 3» показує, як Дракула та його друзі влаштовують змагання з волейболу.

Відправившись всі разом в круїз, Дракула (Адам Сендлер), Мевіс (Селена Гомес), Джонні (Енді Семберг), Денніс (Ешер Блінкофф), Влад (Мел Брукс) та інші доброзичливі монстри вирішують сповна насолодитися розвагами на борту цього розкішного лайнера. Герої розбиваються на дві команди і починають грати у волейбол у басейні живим м'ячем, який абсолютно не в захваті від ентузіазму мумії Мюррея (Кіген-Майкл Кі). Як і Юніс (Френ Дрешер), яка не хоче зіпсувати свою зачіску.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Монстри на канікулах 3», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Квитки на сеанси «Монстри на канікулах 3» купуйте на нашому сайті.

13 липня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийнято вважати, що у вампірів кохання трапляється раз на все життя, але в новому фрагменті мультфільму від Sony «Монстри на канікулах 3» Дракула неочікувано закохується вдруге.

Відправившись разом зі своєю родиною і друзями в круїз для монстрів, Дракула (Адам Сендлер) гадав, що проведе його в сімейному колі, як раптом зустрів на борту лайнера капітана Еріку (Кетрін Хан)... й одразу ж закохався в неї по вуха. Підкорений красою і грацією Еріки, Дракула під час знайомства з нею не зміг видавити з себе жодного чіткого слова, але добре, що капітан подумала, що він говорить по-трансільванськи, і захопилася його акцентом.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Монстри на канікулах 3», який вийшов в український прокат у четвер, 12 липня.

Квитки на найближчі сеанси «Монстрів на канікулах 3» ви знайдете в нашій афіші.

11 липня 2018,  18:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сотня років важкої роботи без відпустки перетворить будь-яку людину або вампіра на втомленого і ледве рухливого зомбі. Щоб цього не сталося з її батьком Дракулою, що цілодобово піклується про те, щоб всі постояльці трансільванського готелю були щасливі, турботлива Мевіс вирішує відправити його і всю родину з друзями-монстрами в незабутній круїз на розкішному лайнері, якому позаздрив би будь-який «all inclusive».

Читати далі...
6 липня 2018,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент сімейного мультфільму «Монстри на канікулах 3» показує найкоротше побачення в історії.

Дракула (Адам Сендлер), Мевіс (Селена Гомес), Джонні (Енді Семберг), Денніс (Ешер Блінкофф) та їхні численні друзі-монстри відправляються в незабутній круїз на розкішному лайнері. Коли лайнер вивантажує своїх пасажирів на безлюдному острові, Дракула пропонує Мевіс, щоб вона провела час удвох із Джонні, і пара вирішує влаштувати собі побачення. Вони вирушають серфити на дельфінах, а коли нарешті знаходять усамітнення під час прогулянки, романтика швидко розбивається об пісочний замок, де галасливо грають їх син та інші монстри. Адже цей острів такий крихітний.

Дивіться другий український ТБ-ролик «Монстри на канікулах 3». У кіно з 12 липня.

3 липня 2018,  14:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ще та буде поїздочка.»

Дракула (Адам Сендлер) відправляється в незабутній круїз а другому українському ТБ-ролику мультфільму Генндія Тартаковського «Монстри на канікулах 3».

Знаменита банда доброзичливих монстрів залишає тісні стіни свого готелю й сідає на борт розкішного лайнера, щоб вирушити в подорож новими маршрутами та зустріти нових монстрів. На кораблі будуть розгортатися події, які зіпсують чимало крові наймогутнішому вампіру всіх часів. Гарантуємо подорож all inclusive: інтриги, таємниці, закляття, переляки, жарти і монстри на всі смаки.

Дивіться фрагмент «Монстри на канікулах 3», який представляє легендарного мисливця на вампірів і ворога Дракули Абрахама Ван Хельсінга. У кіно з 12 липня.

28 червня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня конституції України, який відзначається сьогодні, кінокомпанія Sony Pictures поділилася тематичним промо-роликом сімейного мультфільму «Монстри на канікулах 3».

В «Монстрах на канікулах 3» Дракула (Адам Сендлер) і його весела банда вирушає в незабутній круїз для монстрів на шикарному лайнері, де все включено. Там легендарний вампір закохається в прекрасну капітаншу Еріку (Кетрін Хан/Леся Никитюк), не підозрюючи, що вона є нащадком великого мисливця на монстрів Абрахама Ван Хельсінга.

Дивіться також фрагмент «Монстрів на канікулах 3», який представляє перший погляд на Абрахама Ван Хельсінга. У кіно з 12 липня.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
21 червня 2018,  22:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Монстри на канікулах 3» з'явиться легендарний мисливець на вампірів Абрахам Ван Хельсінг, якого озвучує американський комік Джим Гаффіган.

Читати далі...
18 червня 2018,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик комедійного мультфільму «Монстри на канікулах 3» обіцяє нові маршрути, нових монстрів та нові пригоди.

Весела зграя Дракули (Адам Сендлер) залишає обридлі номера свого готелю і відправляється в незабутній круїз для монстрів на розкішному лайнері, який для батька організувала Мевіс (Селена Гомес). Вони будуть «засмагати» вночі біля басейну, побувають в Бермудському трикутнику, займуться дайвінгом верхи на акулі і заведуть нові знайомства.

Голосом капітана корабля Еріки Ван Хелсінг в українській озвучці буде телеведуча Леся Нікітюк.

Дивіться також український промо-ролик «Монстри на канікулах 3», який дає цінні поради перед відпусткою. У кіно з 12 липня.

7 червня 2018,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дракула і його друзі відправляються в незабутній круїз в третій частині своїх пригод «Монстри на канікулах 3».

На честь початку літніх канікул та відкриття сезону масових відпусток новий український промо-ролик анімаційної комедії Генндія Тартаковського від Sony Pictures Animation дає чотири цінні ради: втягувати живіт на фотографіях, обирати «all inclusive», не забувати про флірт біля басейну і насолоджуватися відпочинком всупереч усьому.

Дивіться також музичний трейлер «Монстри на канікулах 3». У кіно з 12 липня.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...