Новини про мультфільм (2019)

29 березня 2023,  18:23 | Бокс-офіс

Анімаційна стрічка «Мавка: Лісова пісня» продовжує очолювати український прокат і вже стала найприбутковішим мультфільмом з усіх, які коли-небудь показували в Україні, обійшовши навіть діснеївські блокбастери.

Читати далі...
11 грудня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не супергероями єдиними. Студія Walt Disney Pictures також поділилася вчора першим тизером свого майбутнього музичного мультфільму «Енканто: Світ магії».

Читати далі...
27 липня 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В анімаційному всесвіту Disney королева Ельза і так є могутньою супергероїнею, здатною перетворювати все на лід, але один шанувальник коміксів DC вирішив, що було б круто, якби до її сил приєдналися сили... Чорної канарки.

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
6 квітня 2020,  23:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до нових веселощів зі сніговиком Олафом? Тоді швидше вмикайте першу серію його короткометражного мультсеріалу «Вдома з Олафом», який був створений, щоб підняти наш настрій на карантині.

Читати далі...
29 березня 2020,  22:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Давайте співати разом! Днями студія Disney поділилася фрагментом свого хітового мультфільму «Крижане серце 2» в стилі sing-along (тобто зі словами пісні), де Ельза співає «Show Yourself».

Читати далі...
12 березня 2020,  18:04 | Новини серіалів

Джош Гад, голос Олафа з мультфільму «Крижане серце», знову співає на природі в офіційному трейлері мультсеріалу «Центральний парк».

Музична комедія від творця мультсеріалу «Закусочна Боба» Лорена Бушара та стримінгового сервісу Apple TV+ розповість про різних жителів Нью-Йорка, яких об'єднує любов (чи нелюбов) до легендарного Центрального парку. У центрі його подій опиниться родина доглядачів парку, які живуть і працюють в Центральному парку. Незабаром їм належить врятувати і парк, і цілий світ.

Також одну з героїнь мультсеріалу озвучує колега Гада по дилогії «Крижане серце» Крістен Белл. Прем'єра перших серій «Центрального парку» відбудеться напередодні літа, 29 травня.

26 лютого 2020,  20:35 | Новини фільмів

Під час створення мультфільмів режисерам також інколи доводиться вирізати деякі цікаві сцени, щоб укластися в потрібний хронометраж. Так сталося і з пригодницьким фентезі «Крижане серце 2», чию нову вирізану сцену ви можете побачити нижче.

Сиквел «Крижаного серця» відправив Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффа (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) та Свена в зачарований ліс, де живуть духи стихій і де в юності зустрілися батьки дівчат. Вирізаний фрагмент показує, як батьки Ельзи та Анни під час своєї зустрічі в лісі грають в хованки, ось тільки у їхньої майбутньої мами є одна перевага їй допомагає веселий дух вітру.

Мультфільм «Крижане серце 2» став однією з найуспішніших анімаційних стрічок усіх часів, заробивши в світовому прокаті 1,4 мільярда доларів і отримавши номінації на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
5 січня 2020,  12:17 | Новини фільмів

Прибув другий трейлер кримінальної драми Бена і Джошуа Сефді «Неграновані коштовності», яка, судячи з високого рейтингу на сайті IMDb, є однією з кращих робіт актора Адама Сендлера.

Новий фільм від режисерів кінокартин «Гарний час» і «Бог знає що» переносить нас в діамантовий район Нью-Йорка і знайомить з Говардом Ратнером (Сендлер), власником ювелірного магазину і дилером для багатих і знаменитих. Він повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли бандити забирають його товари у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Компанію Сендлеру в цьому божевіллі складе зірка діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Ідіна Мензел та співак The Weeknd. Дата української прем'єри «Неогранованих коштовностей» поки не повідомляється.

13 грудня 2019,  21:16 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Кличте Саманту! Новий діснеївський мультфільм «Крижане серце 2» заробив в світовому прокаті $930,0 млн, що робить його однією з найприбутковіших анімаційних картин року та усіх часів.

Читати далі...
11 грудня 2019,  01:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісня «Into the Unknown» з діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» підтвердила свій статус, отримавши номінацію на премію «Золотий глобус». Які композиції склали їй компанію в номінації?

Читати далі...
4 грудня 2019,  17:36 | Новини фільмів

Щоб підняти усім нам настрій, студія Disney опублікувала в мережі один з найкумедніших фрагментів свого фентезійного мультфільму «Крижане серце 2» за участю милого сніговика Олафа.

У сиквелі «Крижаного серця» Ельза (ІдІна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож у зачарований ліс, де на них чекає чимало випробувань та відкриттів. Заблукавши в цьому лісі, Олаф кличе своїх подруг Анну і Ельзу, а потім вирішує покликати і якусь Саманту, хоча не знає ніякої Саманти. Розібравшись з цим, сніговик йде далі, але тут він зустрічає дух вітру, який дуже любить погратися.

Читайте також нашу рецензію на мультфільм «Крижане серце 2», який вийшов в український прокат 21 листопада.

24 листопада 2019,  17:33 | Новини фільмів

Представляємо новий український ТБ-ролик мультфільму «Крижане серце 2», який підніме настрій всім, хто любить веселого сніговика Олафа.

У новому анімаційному фентезі-мюзиклі від Disney Ельза (Ідіна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) та Свен відправляються в захоплюючу подорож на Північ, в зачарований ліс, де їм належить дізнатися, звідки у Ельзи чарівні сили. Ліс розділяє героїв, і в даному ТБ-ролику Олаф кличе Анну, Ельзу і... Саманту, а потім сам сміється з того, що з ними не було ніякої Саманти.

В український прокат мультфільм «Крижане серце 2» вийшов 21 листопада. Квитки на його найближчі сеанси ви знайдете в нашій афіші.