Новини про мультфільм (1992)

18 листопада 2019,  19:07 | Новини зірок

Зірка майбутнього діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Крістен Белл відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де разом з його ведучим виконала епічний меш-ап знаменитих пісень від Disney.

Новий дует Крістен Белл і Джиммі Феллон заспівав у студії шоу такі хіти з фільмів та мультфільмів Disney, як «A Whole New World», «Beauty and the Beast», «When You Wish Upon a Star», «Under the Sea», «The Bare Necessities», «Can You Feel the Love Tonight» і «Supercalifragilisticexpialidocious». А наприкінці Феллон емоційно проспівав «Into the Unknown» з «Крижаного серця 2», після чого Белл виконала «Let It Go» з першої частини пригод Ельзи і Анни.

Ви вже можете придбати квитки на «Крижане серце 2» на нашому сайті. У широкий український прокат мультфільм виходить у четвер, 21 листопада.

13 червня 2019,  17:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила порадувати нас новим фрагментом свого фентезійного мюзиклу «Аладдін», який показує зустріч Аладдіна з Килимом-літаком.

Читати далі...
1 червня 2019,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«I wooon't be sileeenced». Студія Disney поділилася в мережі новим фрагментом фентезійного мюзиклу «Аладдін», в якому принцеса Жасмін виконує свою бунтарську пісню «Speechless».

Фрагмент показує, як злий візир Джафар (Марван Кензарі) за допомогою чарівної лампи і трьох бажань ув'язнює Султана (Навід Негабан) та Жасмін (Наомі Скотт) й сам стає правителем Аграби. Але Жасмін відмовляється підкорятися тирану, про що і співає у своїй пісні «Speechless», якої, до речі, не було в мультфільмі 1992 року.

«Аладдін» вже посів 9-е місце в топ-10 найприбутковіших фільмів 2019 року.

Квитки на сеанси «Аладдін» ви знайдете в нашій афіші.

27 травня 2019,  21:20 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

За свої прем'єрні вихідні діснеївський мюзикл «Аладдін» заробив в світовому прокаті $233,7 млн, що вже робить його однією з найуспішніших картин 2019 року.

Читати далі...
15 травня 2019,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, дуже великі капелюхи! У черговому ТБ-ролику музичного фентезі від студії Disney «Аладдін» веселий чарівник Джіні робить все, що в його силах, щоб Аладдін справив на принцесу Жасмін незабутнє враження.

Читати далі...
13 травня 2019,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ти довіряєш мені?» Аладдін кличе принцесу Жасмін в політ на своєму килимі-літаку у другому офіційному фрагменті фентезійного мюзиклу «Аладдін» від студії Disney.

Рімейк мультфільму «Аладдін», який вийшов в 1992 році, розповість про пригоди вуличного злодюжки Аладдіна (Мена Массуд), відважної принцеси Жасмін (Наомі Скотт) та безжурного Джіні (Вілл Сміт), яким належить розкрити змову підступного візира Джафара (Марван Кензарі) та врятувати королівство. За допомогою чарівної лампи і трьох бажань Джіні перетворює Аладдіна на принца Алі, і простий хлопець отримує шанс завоювати серце принцеси.

Дивіться також перший фрагмент фентезі «Аладдін», де Джіні пояснює Аладдіну, як правильно формулювати свої бажання. У кіно з 23 травня.

9 травня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два тижні до прем'єри кіностудія Walt Disney Pictures опублікувала дебютний фрагмент свого нового фентезійного рімейка «Аладдін» за участю Вілла Сміта.

В рімейку мультфільму «Аладдін» Сміт грає Джіні, чия чарівна лампа потрапляє в руки вуличного злодюжки з добрим серцем Аладдіна (Мена Массуд), і тепер Аладдін може загадати три бажання. Але в даному фрагменті Джіні зазначає, що формулювати їх треба дуже точно, інакше замість «Зроби мене принцом» вийде «Зроби мені принца» (гра слів на англійській мові), і станеться конфуз.

Нові постери і кадри «Аладдіна» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 23 травня.

7 травня 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вуличний злодій Аладдін зачаровує принцесу Жасмін з першого погляду в шостому ТБ-ролику пригодницького фентезі «Аладдін», яке готує студія Disney.

Новий ТБ-ролик рімейка мультфільму «Аладдін» показує, як під час утечі від вартових головний герой Аладдін (Мена Массуд), який краде хліб, щоб нагодувати сиріт, випадково стикається з переодягненою в простий одяг принцесою Жасмін (Наомі Скотт), і між ними спалахує кохання з першого погляду. Щоб знову побачитися з нею, Аладдін загадує Джіні (Вілл Сміт) бажання і перетворюється на принца Алі, але, як зазначає Джіні, всередині він залишається все тим же вуличним авантюристом, який одразу сподобався Жасмін.

В український прокат Аладдін, чиї пригоди екранізував культовий режисер Гай Річі, прилетить на своєму килимі-літаку 23 травня.

29 квітня 2019,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвертому ТБ-ролику музичного фентезі від студії Disney «Аладдін» Джіні співає і пояснює Аладдіну, що тепер він може виконати три його заповітні бажання.

Рімейк відомого діснеївського мультфільму «Аладдін» розповість чарівну історію вуличного злодюжки Аладдіна (Мена Массуд), який закохується в принцесу Жасмін (Наомі Скотт) і за допомогою Джіні (Вілл Сміт) та трьох бажань намагається завоювати її серце. І оскільки Джіні говорить Аладдіну в даному ТБ-ролику, що він не може змусити когось полюбити певну людину, Аладдін вирішує прикинутися принцом Алі, щоб потрапити до палацу, ближче познайомитися з принцесою і зачарувати її своєю природною харизмою і тягою до пригод.

Дивіться також другий розширений ТБ-ролик «Аладдіна», в якому Аладдін намагається підкорити серце принцеси Жасмін. У кіно з 23 травня.

26 квітня 2019,  19:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney продовжує підігрівати наш інтерес до музичного фентезі «Аладдін», поділившись за одну добу вже другим розширеним ТБ-роликом, в якому Аладдін намагається підкорити серце принцеси Жасмін.

Читати далі...
25 квітня 2019,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney представила розширений ТБ-ролик свого музичного рімейка «Аладдін», який показує цілу хвилину нових чарівних кадрів під знамениту пісню мультфільму «A Whole New World».

Рімейк культового мультфільму «Аладдін», який отримав 2 «Оскара», розповість про вуличного злодія Аладдіна (Мена Массуд) та його казкові пригоди в місті Аграба. Він зустрічає принцесу Жасмін (Наомі Скотт) і закохується в неї, і щоб потрапити у палац та знову побачити її, хлопець за допомогою магії чарівної лампи і добродушного Джіні (Вілл Сміт) перетворюється на принца Алі. Але, як зазначає той же Джіні, всередині він залишається тим самим простим хлопцем Аладдіном, який і повинен підкорити серце принцеси.

Нові кадри і постери «Аладдіна» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 23 травня.

21 березня 2019,  16:16 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт, який у рімейку знаменитого мультфільму «Аладдін» виконує роль Джіні, поділився милим фан-артом, на якому його джин запалює разом з Джіні у втіленні покійного Робіна Вільямса.

Читати далі...
12 березня 2019,  17:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт співає і танцює в образі синього Джіні в офіційному трейлері фентезійного мюзиклу «Аладдін», який ми представляємо з українським дубляжем.

Нове творіння режисера Гая Річі є масштабним рімейком знаменитого мультфільму «Аладдін», який вийшов у 1992 році. Його головним героєм виступає вуличний злодій Аладдін (Мена Массуд). Він закохується в принцесу Жасмін (Наомі Скотт), яка відмовляється виходити заміж за тих, кого їй в чоловіки сватає батько Султан (Навід Негабан). Аладдін відправляється в чарівну печеру, де знаходить зачаровану лампу, і стає господарем балакучого і безжурного Джіні (Вілл Сміт), за допомогою якого він вирішує завоювати серце принцеси. Але тут в плани хлопця втручається злий візир Джафар (Марван Кензарі), який хоче вкрасти Джіні і одноосібно правити в султанаті.

В українські кінотеатрі «Аладдін» увірветься наприкінці весни, 23 травня.

11 лютого 2019,  23:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney нарешті розкрила, як виглядатиме Вілл Сміт в образі синього Джіні, у другому тизер-трейлері казкової пригоди «Аладдін», що вийшов у неділю

Нова адаптація мультфільму 1992 року, який отримав 2 премії «Оскар», розповість про вуличного злодія Аладдіна (Мена Массуд), який знаходить чарівну лампу і стає володарем трьох бажань від життєрадісного Джіні (Вілл Сміт), який в ній живе. Аладдін прикидається заморським принцом і відправляється підкорювати серце принцеси Жасмін (Наомі Скотт), яка не хоче виходити заміж за кавалерів, обраних її батьком-султаном. Тим часом підступний візир Джафар (Марван Кензари) намагається захопити владу в султанаті, і тільки головний герой може його зупинити.

Познайомитися ближче з головним лиходієм фільму Джафаром ви можете на його персональному кадрі з «Аладдіна». У кіно з 23 травня.