Оновлення (2004)

21 листопада 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український тизер-трейлер мультфільму від Disney і Pixar «Суперсімейка 2»!

Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон), Еластика (Холлі Хантер), Фіалка (Сара Вавелл) і Деш (Хак Мілнер) повертаються разом з найменшим та найбільш пустотливим членом своєї сімейки — Джек-Джеком, який в першому трейлері влаштовує своєму батькові вогняну ситуацію.

Мультфільм Бреда Берда, який отримав за першу «Суперсімейку» премію «Оскар», вийде в український прокат 14 червня 2018 року.

18 листопада 2017,  20:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув дебютний тизер-трейлер сиквелу оскароносного мультфільму «Суперсімейка», на який глядачі чекають з 2004 року.

Тизер, представлений сьогодні студіями Disney і Pixar, показує повернення містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон) та його молодшого сина Джек-Джека, який тут на всю демонструє свої надздібності, стріляючи з очей зеленими лазерами.

Українська прем'єра «Суперсімейки 2» очікується 14 червня 2018 року.

15 травня 2017,  16:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня матері студія Pixar представила милий промо-ролик, присвячений матерям з мультфільмів «Суперсімейка», «Історія іграшок 3», «Відважна», «У пошуках Дорі», «Думками навиворіт» та майбутнього «Коко». Мами ведуть нас, втішають нас і вчать бути відважними; вони є такими сильними, неймовірними, щедрими і люблячими. Не забувайте частіше говорити своїй мамі, як сильно ви її любите, та радувати її.

Тизер-трейлер мультфільму «Коко», який прибуде у кіно в листопаді, дивіться тут.

9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.