Новини про мультфільм (2004)

10 березня 2021,  20:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В одній зі сцен фінальної серії серіалу «Ванда/Віжн», яка вийшла минулого тижня, Ванда, Віжн та їхні діти Біллі і Томмі встали пліч-о-пліч, готові битися зі злодіями і захищати свою сім'ю. І в цей момент вони нагадали глядачам героїв знаменитого мультфільму «Суперсімейка».

Читати далі...
1 березня 2020,  18:58 | Новини фільмів

Студія Pixar опублікувала в мережі новий чарівний ролик свого очікуваного пригодницько-фентезійного мультфільму «Уперед», головних героїв якого в оригіналі озвучують зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Том Голланд і Кріс Претт.

Нова мультиплікаційна кінострічка від знаменитої студії, що подарувала нам «Історію іграшок», «Суперсімейку» і «Тачки», розповість історію двох братів-ельфів Ієна та Барлі (Голланд і Претт), які на 16-річчя Ієна отримують від свого покійного батька незвичайний подарунок чарівний посох і заклинання, яке може повернути батька з того світу на 24 години. Ієн відкриває в собі магічні здібності, але, перш ніж він навчиться бути чарівником, його заклинання частенько будуть спрацьовувати не зовсім так, як планувалося.

Чарівний посох братів-ельфів також став головним героєм нового постера. Чому нове творіння Pixar заслуговує вашої уваги, читайте в нашій рецензії на мультфільм «Уперед». В прокат анімація Дена Скенлона виходить 5 березня.

19 липня 2018,  15:38 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм від Disney і Pixar «Суперсімейка 2» виявився більш прибутковим за сиквели супергеройських екшенів з цілим ансамблем реальних акторів «Дедпул 2» і «Вартові Галактики 2».

Читати далі...
2 липня 2018,  16:26 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Збори супергеройського мультфільму «Суперсімейка 2» перевершили збори оригіналу «Суперсімейка», який вийшов на екрани в 2004 році.

Читати далі...
7 червня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar представила новий фрагмент очікуваного мультфільму «Суперсімейка 2», що показує Паррів під час їх битви з давнім противником.

Сиквел оскароносної «Суперсімейки» почнеться з того самого моменту, на якому закінчилася перша частина пригод сім'ї супергероїв Паррів. Їх місто за допомогою величезної бурової машини тероризує суперлиходій Шахтар Підривашкін (Джон Ратценбергер), тому Боб (Крейг Т. Нельсон), Хелен (Холлі Хантер), Вайолетт (Сара Вауелл), Деш (Хак Мілнер) та малюк Джек-Джек кидаються на захист його жителів, рятуючи бабусь від машин, що летять на них.

Дивіться другий український ТБ-ролик «Суперсімейка 2». У прокат мультфільм Бреда Берда виходить 14 червня.

Квитки на сеанси «Суперсімейки 2» скоро з'являться в нашій афіші.

2 травня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов японський трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який показує багато нових моментів.

У сиквелі «Суперсімейки» рятувати світ відправляється Еластика (Холлі Хантер), за допомогою якої магнат Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) хоче знову зробити супергероїв популярними. Домашні турботи й виховання бунтівних дітей з суперздібностями лягають на плечі містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон), який намагається підтримати дружину в її сольній кар'єрі. Але коли на місто нападає новий небезпечний суперлиходій, йому, Фіалці (Сара Вавелл), Дешу (Хак Мілнер) й Джек-Джеку доводиться теж надягти маски і костюми, адже сила цієї суперсімейки полягає в єдності.

Дивіться також третій український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

1 квітня 2018,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний ТБ-ролик очікуваного супергеройського мультфільму «Суперсімейка 2» повідомляє, що чекати залишилося вже недовго.

У сиквелі оскароносної «Суперсімейки» Еластика (Холлі Хантер) відправляється в одиночну місію, залишивши містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон) на господарстві. Тепер він готує їжу, прибирає в будинку і робить разом з непосидючими дітьми домашнє завдання. Але навіть вся його суперміць не допоможе, коли Фіалка (Сара Вауелл), Деш (Хак Мілнер) та малий Джек-Джек почнуть бунтувати.

Дивіться другий український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

20 лютого 2018,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Pixar продовжує радувати шанувальників мультфільму «Суперсімейка» тизерами сіквела, які присвячені Зимовій Олімпіаді 2018.

Читати далі...
21 листопада 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український тизер-трейлер мультфільму від Disney і Pixar «Суперсімейка 2»!

Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон), Еластика (Холлі Хантер), Фіалка (Сара Вавелл) і Деш (Хак Мілнер) повертаються разом з найменшим та найбільш пустотливим членом своєї сімейки — Джек-Джеком, який в першому трейлері влаштовує своєму батькові вогняну ситуацію.

Мультфільм Бреда Берда, який отримав за першу «Суперсімейку» премію «Оскар», вийде в український прокат 14 червня 2018 року.

18 листопада 2017,  20:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув дебютний тизер-трейлер сиквелу оскароносного мультфільму «Суперсімейка», на який глядачі чекають з 2004 року.

Тизер, представлений сьогодні студіями Disney і Pixar, показує повернення містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон) та його молодшого сина Джек-Джека, який тут на всю демонструє свої надздібності, стріляючи з очей зеленими лазерами.

Українська прем'єра «Суперсімейки 2» очікується 14 червня 2018 року.

15 травня 2017,  16:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня матері студія Pixar представила милий промо-ролик, присвячений матерям з мультфільмів «Суперсімейка», «Історія іграшок 3», «Відважна», «У пошуках Дорі», «Думками навиворіт» та майбутнього «Коко». Мами ведуть нас, втішають нас і вчать бути відважними; вони є такими сильними, неймовірними, щедрими і люблячими. Не забувайте частіше говорити своїй мамі, як сильно ви її любите, та радувати її.

Тизер-трейлер мультфільму «Коко», який прибуде у кіно в листопаді, дивіться тут.

9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.