Новини про фільм (2019)

12 січня 2023,  21:41 | Новини фільмів

Зараз зірка популярних екшенів «007: Не час помирати» та «Сіра людина» Ана де Армас знімається у новому бойовику під назвою «Балерина», де вона виконає головну роль. І там разом з нею з'явиться легендарний Кіану Рівз.

Читати далі...
12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Читати далі...
7 серпня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіану Рівз збирається ще мінімум два рази повернутися на великі екрани в образі невбиваного найманого вбивці в екшенах «Джон Уік 4» та «Джон Уік 5».

Читати далі...
20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Читати далі...
6 червня 2019,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений фрагмент американської комедії «Ти – мій сумнів» показує, що в тебе дійсно серйозні проблеми, якщо дівчина, яка тобі подобається, починає зустрічатися з Кіану Рівзом.

Фільм «Ти – мій сумнів» розповідає про давніх друзів Сашу (зірка серіалу «Американська домогосподарка» Алі Вонг) та Маркуса (зірка ситкому «Труднощі асиміляції» Рендолл Парк). Оточуючі завжди думали, що вони будуть разом, але доля постійно розводила їх нарізно. Але коли вони возз'єднуються через 15 років, між друзями знову пробігає іскра... ось тільки Саша дуже невчасно зустрічає Кіану Рівза, і поки Маркус не наважується покликати її на побачення, вона вирішує зустрічатися з голлівудською зіркою. Та й хто б встояв перед ним?

Романтична комедія «Ти – мій сумнів» вже доступна для перегляду на стримінговому сервісі Netflix. Тим часом ви також можете побачити Рівза в кінотеатрах України в бойовику «Джон Уік 3».

18 травня 2019,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка бойовика «Джон Уік 3» Кіану Рівз створює проблеми для головної пари в трейлері романтичної комедії «Ти – мій сумнів».

Всі думали, що Саша (зірка серіалу «Американська домогосподарка» Алі Вонг) та Маркус (зірка ситкому «Труднощі асиміляції» Рендолл Парк) будуть разом, за винятком самих Саші та Маркуса. Але коли давні друзі возз'єднуються через 15 років, вони починають думати... а може?

Прем'єра фільму «Ти – мій сумнів» на Netflix відбудеться 31 травня.

16 травня 2019,  23:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У день виходу в прокат фільма «Джон Уік 3» кінокомпанія Lionsgate представила офіційний трейлер до свого наступного бойовика «Падіння янгола», в якому зіграють Джерард Батлер та Морган Фріман.

Читати далі...
13 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», фільмів жахів «Воно 2» і «Хижаки», бойовика «Джон Уік 3», а також дубльовані трейлери комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» та біографічної мелодрами «Віта і Вірджинія».

Читати далі...
11 травня 2019,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я довго чекав на нашу зустріч, і поки ти мене не розчарував». Дивимося фінальний трейлер бойовика «Джон Уік 3» з Кіану Рівзом в головній ролі і сподіваємося, що він нас теж не розчарує.

У другому фільмі найнебезпечніший найманий вбивця у світі Джон Уік (Рівз) порушив правила злочинного світу і став екском’юнікадо, вигнанцем, за чию голову дають 14 мільйонів доларів. Тепер на нього полюють найвідчайдушніші та найжорстокіші кілери, від яких ніде не сховатися, але Уік не збирається здаватися.

Разом з Рівзом в трейлері з'являються Голлі Беррі, Марк Дакаскос, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн та Анжеліка Г'юстон.

Дивіться також другий фрагмент бойовика «Джон Уік 3», де Джон звертається по допомогу до своєї давньої знайомої Софії у втіленні Беррі. У кіно з 16 травня.

3 травня 2019,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Історія іграшок 4» Вуді та Базз познайомляться з гонщиком і каскадером на ім'я Дюк Кабум, голосом якого став зірка франшиз «Матриця» та «Джон Уік» Кіану Рівз.

Читати далі...
2 травня 2019,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Уік просить послугу у своєї давньої знайомої Софії в другому офіційному фрагменті гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

Читати далі...
19 квітня 2019,  16:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася дебютним фрагментом гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3», який показує недовгу поїздку головного героя та його пса в таксі.

Порушивши у другому фільмі кодекс найманих вбивць, Джон Уік (Кіану Рівз) стає вигнанцем, і за його голову призначають нагороду в 14 мільйонів доларів. У фіналі «Джона Уіка 2» Вінстон (Іен МакШейн) сказав Джону, що у нього є 1 година, після чого на його голову будуть полювати всі наймані вбивці світу. Коли стає темно, Джон разом зі своїм псом сідає в таксі і каже, що йому потрібно до Нью-Йоркської публічної бібліотеки. Але вони потрапляють в затор, тому герой вирішує дати таксисту грошей, щоб той завіз пса до готелю «Континенталь», і прощається з собакою.

Дивіться також другий український трейлер бойовика «Джон Уік 3». У кіно з 16 травня.

16 квітня 2019,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3», де Кіану Рівз знову вбиває своїх ворогів під класичну музику.

Суперкілер Джон Уік (Рівз) після порушення кодексу таємної гільдії асасинів отримує статус вигнанця – екском’юнікадо. За його голову призначено ціну у 14 мільйонів доларів, і армія найжорстокіших професійних убивць з усього світу відкриває на нього криваве полювання.

Компанію Рівзу в цій небезпечній пригоді складуть Голлі Беррі, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн, Анжеліка Г'юстон, Джейсон Манцукас, Ленс Реддік, Саїд Тагмауї і Марк Дакаскос.

Нові постери і кадри фільму «Джон Уік 3» ви знайдете в нашій галереї. Українська прем'єра бойовика Чада Стахелскі відбудеться 16 травня.