Новини про фільм (2017)

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Гра Моллі»
Империя покера Джессики Честейн
3 лютого 2018,  00:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому нагородному сезоні Голлівуд представив два іменних байопіка про неординарних та амбітних жінок: «Гра Моллі» і «Я, Тоня». І першим з них в український прокат виходить фільм про колишню професійну лижницю і творця покерной імперії Моллі Блум, який отримав номінацію на «Оскар». Чим же американських кіноакадеміків підкорила ця бізнесвумен, яка створила найексклюзивнішу гру в покер, збирала за одним столом найбагатших і знаменитих людей?

Читати далі...
20 січня 2018,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Честейн прийшла на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» не для того, щоб заводити друзів.

У промо-ролику свого дебюту в якості ведучої SNL Честейн грає голлівудську стерву, яка дуже не рада зустрічі із зіркою шоу Кейт МакКіннон. Актриси кружляють в студії, ніби давні вороги, як раптом зірка «Гри Моллі» згадує, що вони з МакКіннон зовсім не ворогують. А в кінці, не зумівши довго бути серйозною, Честейн від сміху падає на підлогу.

Випуск «Суботнім вечором в прямому ефірі» з Честейн вийде на американському телебаченні вже сьогодні, 20 січня. Українська прем'єра «Гри Моллі» відбудеться 1 лютого.

8 січня 2018,  22:54 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Честейн і Октавія Спенсер возз'єдналися на 75-ї церемонії нагородження «Золотий глобус», що пройшла в Беверлі-Хіллз.

Читати далі...
24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
18 листопада 2017,  22:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн знялася в скетчі для «Нічного шоу з Джиммі Феллоном», в якому потрапила на типове голлівудське прослуховування на жіночу роль.

Скетч під назвою «Every Audition Ever» («Кожне прослуховування») показує, як директор кастингу змушує акторку читати просту фразу «Привіт, мене звуть Анджеліка» знову і знову, кажучи їй при цьому різні сексистські речі, як прочитай це «гаряче», «сексуально», «молодо» та інше.

В кінці грудня Честейн можна буде побачити в байопіку «Гра Моллі», де компанію їй склали Ідріс Ельба і Кевін Костнер.

10 жовтня 2017,  11:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де зіграли дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн та володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба.

Це історія 26-річної лижниці олімпійського розряду Моллі Блум (Честейн), яка прославилася як господиня престижного підпільного покерного клубу в Каліфорнії. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Але ФБР звернуло цю масштабну авантюру, в яку вплуталася Моллі, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффі (Ельба).

Українська прем'єра картини від володаря «Оскара» Аарона Соркіна переїхала на 28 грудня.

7 жовтня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Честейн звертається за допомогою до Ідріса Ельби в новому трейлері біографічної драми Аарона Соркіна «Гра Моллі».

Честейн грає колишню олімпійську лижницю Моллі Блум, яка стає успішною бізнесвумен, організувавши саму ексклюзивну гру в покер в світі, що збирала за одним столом найбагатших і найвпливовіших, включаючи російських бандитів. Але одного разу до неї в будинок вриваються агенти ФБР та заарештовують її рахунки. Тепер за допомогою адвоката Чарлі Джаффа у втіленні Ельби Моллі вирішує довести свою невинуватість і повернути те, на що працювала стільки років.

Цілих 100 кадрів «Гри Моллі» з Честейн та Ельбою ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри байопік прибуде в листопаді.