Новини фільмів про (2019)

3 липня 2020,  23:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа нарешті відбудеться довгоочікувана прем'єра супергеройського екшену «Нові мутанти», який є спін-оффом франшизи «Люди Ікс».

Читати далі...
3 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд двічі намагався екранізувати історію Темного фенікса на великому екрані, але обидві спроби завершилися невдачею. І в надії на те, що їм все вдасться з третього разу, шанувальники коміксів Marvel пропонують на роль нової Джин Грей актрису Дженніфер Гарнер.

Читати далі...
15 травня 2020,  15:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що той демон-ведмідь з палаючими очима буде головним монстром супергеройського горор-трилера «Нові мутанти»? Стривайте, поки ви побачите ще більш страшних істот з гострими зубами, у яких зовсім немає очей.

Читати далі...
7 травня 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри супергеройського фільму «Нові мутанти», заснованого на коміксах про Людей Ікс, показують суперздібності героїні Меджік, яку втілює актриса Аня Тейлор-Джой.

Читати далі...
19 березня 2020,  14:14 | Новини фільмів

Вийшов новий видовищний ТБ-ролик супергеройського екшену «Нові мутанти» під назвою «Характер», в якому Меджік, демонструє свої суперсили і бореться з гігантським демоном.

Нова адаптація коміксів Marvel від режисера Джоша Буна буде спін-оффом франшизи «Люди Ікс» та познайомить нас з п'ятіркою юних мутантів Меджік (Аня Тейлор-Джой), Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Санспот (Генрі Зага), Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон) та Міраж (Блю Гант), яких помістили в закриту лікарню, оскільки їх вважають небезпечними. Але вони готові боротися за свою свободу, і в третьому ТБ-ролику ця п'ятірка супергероїв показує свої круті надздібності, а особливо тут сяє Меджік, так що шанувальникам актриси Ані Тейлор-Джой дивитися до кінця.

Прем'єра фільму «Нові мутанти» була запланована на 2 квітня, але буде перенесена в зв'язку з карантином. Слідкуйте за новинами Kinofilms.ua, щоб дізнатися нову дату прем'єри першими.

27 січня 2020,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox опублікувала в мережі 2 нових постери з героями супергеройського горора Джоша Буна «Нові мутанти», спін-оффа легендарної франшизи «Люди Ікс».

Читати далі...
6 січня 2020,  16:29 | Новини фільмів

Студія 20th Century Fox нарешті представила новий трейлер свого довгоочікуваного супергеройського фільму жахів «Нові мутанти», заснованого на коміксах Marvel про молоде покоління Людей Ікс.

Події супергеройського горора режисера Джоша Буна будуть розвиватися в ізольованій лікарні, куди поміщають групу юних мутантів — Ільяна Распутіна/Меджік (Аня Тейлор-Джой), Рані Сінклер/Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Роберто да Коста/Санспот (Генрі Зага), Дані Мунстар/Міраж (Блю Гант) та Сем Гатрі/Гарматне ядро (Чарлі Гітон) — для психологічного моніторингу. Коли в лікарні починають відбуватися дивні речі, їхні здібності та їхня дружба пройдуть серйозне випробування, поки вони будуть боротися за те, щоб вибратися звідти живими.

Українська прем'єра фільму «Нові мутанти» запланована на 2 квітня.

2 листопада 2019,  13:43 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн поділилася в соцмережах чорно-білим відео зі зйомок свого нового фільму «355», де компанію їй складає зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

Читати далі...
5 липня 2019,  19:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили два нових концепт-арти альтернативного фіналу супергеройського екшену Саймона Кінберга «Люди Ікс: Темний фенікс», який показує головну героїню в космосі.

Читати далі...
7 червня 2019,  03:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» за участю Дженніфер Лоуренс і Джеймса МакЕвоя англомовна аудиторія зустріла негативно. Давайте розберемося, чому так сталося.

Читати далі...
5 червня 2019,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», чия прем'єра відбудеться вже в цей четвер, 6 червня, обіцяє, що фінальна битва Людей Ікс буде їх найвеличнішою битвою.

Читати далі...
3 червня 2019,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З великою силою приходить велика відповідальність, нагадує нам новий ретроспективний трейлер супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс».

«Люди Ікс: Темний фенікс» буде кульмінацією квадрології-приквела про мутантів з коміксів Marvel, куди також входять екшени «Люди Ікс: Перший клас», «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» та «Люди Ікс: Апокаліпсис». Трейлер нагадує нам, наскільки могутніми є Люди Ікс і через які жахливі випробування їм довелося пройти, щоб навчитися контролювати свої сили. А остання сцена з фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис» натякає на майбутнє перетворення Джин Грей (Софі Тернер) на небезпечну сутність Темний фенікс, яка володіє неймовірною міццю.

В український прокат заключна глава франшизи про мутантів виходить у цей четвер, 6 червня. Квитки на сеанси «Люди Ікс: Темний фенікс» ви вже можете купити на нашому сайті.

1 червня 2019,  02:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний ТБ-ролик супергеройського бойовика «Люди Ікс: Темний фенікс» показує на прикладі Джин Грей, що те, що тебе не вбиває, робить тебе сильнішою.

У фінальній главі популярної франшизи «Люди Ікс», яка стартувала у 2000 році, команда Професора Ікс (Джеймс МакЕвой) вирушає у відкритий космос, де Джин Грей (Софі Тернер) стикається з могутньою енергією і поглинає її. Містік (Дженніфер Лоуренс) зазначає у ТБ-ролику, що Джин повинна була загинути від такого удару, але Генк (Ніколас Голт) каже, що її сили дуже сильно зросли. Це лякає і одночасно подобається Джин, яка починає використовувати свої нові сили, щоб руйнувати усе навколо. Тим часом Магніто (Майкл Фассбендер) вирішує, що вона повинна померти.

Дивіться також другий фрагмент фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», в якому Джин Грей знищує вертольоти. У кіно з 6 червня.

24 травня 2019,  15:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер не тільки Магніто може керувати металом. Другий фрагмент супергеройського бойовика «Люди Ікс: Темний фенікс» показує зростаючі сили Джин Грей.

Читати далі...
22 травня 2019,  00:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» показує возз'єднання двох легендарних мутантів Професора Ікс та Магніто, яких втілюють Джеймс МакЕвой і Майкл Фассбендер.

У фінальній главі франшизи «Люди Ікс» Джин Грей (Софі Тернер) втрачає контроль над своїми силами і переходить на темну сторону. Фрагмент показує, що поки Професор Ікс (Джеймс МакЕвой) разом зі своїми учнями Циклопом (Тай Шерідан), Шторм (Александра Шипп) і Нічним змієм (Коді Сміт-МакФі) хочуть врятувати свою подругу, Магніто (Майкл Фассбендер) вирішує, що дівчину треба вбити, і Звір (Ніколас Голт) повністю його підтримує.

Дивіться також ретроспективний трейлер фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», який згадує Росомаху у виконанні Г'ю Джекмана. У кіно з 6 червня.