Новини про фільм (2019)

3 липня 2020,  23:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа нарешті відбудеться довгоочікувана прем'єра супергеройського екшену «Нові мутанти», який є спін-оффом франшизи «Люди Ікс».

Читати далі...
3 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд двічі намагався екранізувати історію Темного фенікса на великому екрані, але обидві спроби завершилися невдачею. І в надії на те, що їм все вдасться з третього разу, шанувальники коміксів Marvel пропонують на роль нової Джин Грей актрису Дженніфер Гарнер.

Читати далі...
22 червня 2020,  15:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон збирається зняти рімейк культового вестерну «Дика банда», в який запросив акторів першої величини Майкла Фассбендера, Джеймі Фокса та Пітера Дінклейджа.

Читати далі...
15 травня 2020,  15:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що той демон-ведмідь з палаючими очима буде головним монстром супергеройського горор-трилера «Нові мутанти»? Стривайте, поки ви побачите ще більш страшних істот з гострими зубами, у яких зовсім немає очей.

Читати далі...
13 травня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий комедійний фільм «Не дивися вгору», яким займається стримінговий сервіс Netflix, збирається об'єднати на екрані мінімум двох лауреаток премії «Оскар»: Дженніфер Лоуренс та Кейт Бланшетт.

Читати далі...
7 травня 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри супергеройського фільму «Нові мутанти», заснованого на коміксах про Людей Ікс, показують суперздібності героїні Меджік, яку втілює актриса Аня Тейлор-Джой.

Читати далі...
19 березня 2020,  14:14 | Новини фільмів

Вийшов новий видовищний ТБ-ролик супергеройського екшену «Нові мутанти» під назвою «Характер», в якому Меджік, демонструє свої суперсили і бореться з гігантським демоном.

Нова адаптація коміксів Marvel від режисера Джоша Буна буде спін-оффом франшизи «Люди Ікс» та познайомить нас з п'ятіркою юних мутантів Меджік (Аня Тейлор-Джой), Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Санспот (Генрі Зага), Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон) та Міраж (Блю Гант), яких помістили в закриту лікарню, оскільки їх вважають небезпечними. Але вони готові боротися за свою свободу, і в третьому ТБ-ролику ця п'ятірка супергероїв показує свої круті надздібності, а особливо тут сяє Меджік, так що шанувальникам актриси Ані Тейлор-Джой дивитися до кінця.

Прем'єра фільму «Нові мутанти» була запланована на 2 квітня, але буде перенесена в зв'язку з карантином. Слідкуйте за новинами Kinofilms.ua, щоб дізнатися нову дату прем'єри першими.

2 березня 2020,  01:00 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Через два місяці після початку 2020 року найбільш прибутковим фільмом став комедійний бойовик «Погані хлопці назавжди». Хто ще увійшов в десятку?

Читати далі...
18 лютого 2020,  02:45 | Новини серіалів

Нова стримінгова платформа Quibi опублікувала тизер-трейлер драматичного серіалу «Вижити», головну роль в якому виконує зірка популярного серіалу «Гра престолів» та екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» Софі Тернер.

У тизер-трейлері багатосерійної драми з елементами трилера «Вижити» Тернер постає в образі Джейн, дівчини з серйозними душевними проблемами, яка вирішує відправитися в подорож. Її літак падає на віддалену засніжену гору і розбивається. Крім неї виживає ще один хлопець на ім'я Пол (Корі Гоукінс з фільму «Конг Острів черепа»), і разом вони вступають в боротьбу зі стихією та пробираються крізь дикі місця в пошуках їжі і безпечного укриття.

Прем'єра серіалу «Вижити» очікується у квітні.

27 січня 2020,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox опублікувала в мережі 2 нових постери з героями супергеройського горора Джоша Буна «Нові мутанти», спін-оффа легендарної франшизи «Люди Ікс».

Читати далі...
6 січня 2020,  16:29 | Новини фільмів

Студія 20th Century Fox нарешті представила новий трейлер свого довгоочікуваного супергеройського фільму жахів «Нові мутанти», заснованого на коміксах Marvel про молоде покоління Людей Ікс.

Події супергеройського горора режисера Джоша Буна будуть розвиватися в ізольованій лікарні, куди поміщають групу юних мутантів — Ільяна Распутіна/Меджік (Аня Тейлор-Джой), Рані Сінклер/Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Роберто да Коста/Санспот (Генрі Зага), Дані Мунстар/Міраж (Блю Гант) та Сем Гатрі/Гарматне ядро (Чарлі Гітон) — для психологічного моніторингу. Коли в лікарні починають відбуватися дивні речі, їхні здібності та їхня дружба пройдуть серйозне випробування, поки вони будуть боротися за те, щоб вибратися звідти живими.

Українська прем'єра фільму «Нові мутанти» запланована на 2 квітня.

26 листопада 2019,  14:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

У сім'ї Кроулі є привід, щоб відкрити шампанське! За 9 тижнів світового прокату бокс-офіс британської драми «Абатство Даунтон» склав $185,1 млн, що є дуже хорошим результатом при бюджеті в скромні $17 млн.

Читати далі...
5 листопада 2019,  15:40 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового фентезійного серіалу «Темні початки» канал HBO поділився в Інтернеті розширеним фрагментом його першої серії за участю зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймса МакЕвоя.

В новій адаптації епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана МакЕвой втілює лорда Азріеля, дослідника і прийомного батька головної героїні Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Він повернувся з довгої та небезпечної подорожі на Північ і представляє своїм колегам-вченим у Jordan College своє відкриття загадкового явища під назвою Пил, існування якого від них приховує Магістеріум. Тим часом Ліра підглядає за зборами із сусідньої кімнати.

Друга серія серіалу «Темні початки» вийде на екрани 11 листопада за українським часом. Всього його 1 сезон буде складатися з 8 серій, а після він повернеться з 2 сезоном.

2 листопада 2019,  13:43 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн поділилася в соцмережах чорно-білим відео зі зйомок свого нового фільму «355», де компанію їй складає зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

Читати далі...