Новини про фільм (2018)

30 жовтня 2019,  20:01 | Новини фільмів

Пригодницьке фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок» від данського режисера Фенара Ахмада нагадає глядачам, що бог Тор не тільки супергерой з коміксів Marvel у втіленні Кріса Гемсворта, а й легендарний персонаж скандинавських міфів.

Діти вікінгів Ресква та Т’ялфе вирушають у небезпечну подорож. Вони хочуть дістатися до Вальхалли – дивовижного місця, яке слугує раєм для хороших воїнів. Разом з героями вирушають до Вальхалли боги Тор і Локі. Досягнувши наміченої цілі, вони дізнаються, що життя тут зовсім не таке безхмарне, як їм здавалося. Безпеці цього місця загрожує страшний вовк Фенрір та інші вороги. Аби врятувати світ від Раґнарока, тобто апокаліпсису, діти битимуться нарівні з богами.

Роль Тора виконує датський актор Роланд Мюллер, якого ви могли бачити в голлівудських картинах «Атомна блондинка», «Хмарочос» і «Пасажир». В український прокат фільм «Вальхалла: Тор Раґнарок» вийде 28 листопада.

4 квітня 2018,  16:02 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастическая картина Стивена Спилберга «Первому игроку приготовиться» дебютировала на 1-м месте в украинском прокате.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пасажир»
Ліам Нісон і його невдалий день
22 березня 2018,  00:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У свої 65 років Ліам Нісон залишається одним з провідних акторів жанру бойовик, і його останніми гучними роботами цього жанру, не рахуючи франшизи «Заручниця», стали фільми «Невідомий» і «Повітряний маршал», які зняв каталоно-голлівудський режисер Жаума Кольет-Серра. І ось вони знову возз'єднуються, щоб відправити глядачів в небезпечну поїздку на електричці, де Нісон повинен вирахувати зайвого пасажира і при цьому захистити інших, врятувати свою сім'ю і вижити самому.

Читати далі...
16 грудня 2017,  03:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася фінальним трейлером детективного трилера «Пасажир» з Ліамом Нісоном у головній ролі.

Оскарівський номінант грає страхового агента Майкла, який після робочого дня повертається додому на поїзді, як робить завжди. Раптом до нього підсаджується загадкова незнайомка Джоанна у втіленні оскароской номінантки Віри Фарміги і втягує героя в небезпечну гру. Незабаром Майкл зрозуміє, що його життя і життя інших пасажирів знаходиться у великій небезпеці.

Дивимося український трейлер «Пасажир». У кіно новий фільм режисера Хауме Кольет-СерриНевідомий», «Мілина») вийде 8 березня.

24 жовтня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ліам Нісон опиняється в пастці у швидкісному поїзді в новому трейлері детективного трилера «Пасажир».

Актор втілює тут звичайного чоловіка, який просто повертається додому після робочого дня, але одна загадкова незнайомка у втіленні Віри Фарміги залучає його до небезпечної гри. Жінка обіцяє йому 75 тисяч доларів, якщо він знайде людину, якій не місце на цьому поїзді. Але поступово події приймають несподіваний оборот, і всі пасажири опиняються у величезній небезпеці.

Дивимося український трейлер «Пасажир». Фільм від режисера Хауме Кольєт-Серри прибуде в кіно навесні 2018 року.

12 жовтня 2017,  15:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер трилера «Пасажир» з Ліамом Нісоном у головній ролі:

Повертаючись з роботи додому, бізнесмен мимоволі опиняється втягнутим в злочинну змову, яка ставить під загрозу не тільки власне життя, але і тих, хто знаходиться поруч з ним.

В кінотеатрах України фільм стартує навесні 2018 року.

13 вересня 2017,  02:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер детективного трилера «Пасажир», де зіграли Ліам Нісон та Віра Фарміга. Вони втілюють чоловіка і жінку, які нібито випадково зустрічаються в поїзді, але незабаром жінка пропонує йому пограти в психологічну гру, на кону якої 75 тисяч доларів. Чоловік бере гроші і опиняється в центрі небезпечних подій, які ставлять під загрозу його життя, життя його сім'ї та інших пасажирів поїзда.

Українська прем'єра фільму від режисера «Повітряного маршала» Хауме Кольєт-Серри відбудеться одночасно з усім світом, 11 січня 2018 року. Очікуємо дубльований трейлер.