Новини серіалів про (2021)

25 квітня 2020,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Еммі» Джоді Комер знову влаштовує акторський майстер-клас у фрагменті 3 серії 3 сезону серіалу «Вбиваючи Єву», де її героїня Вілланель заходить в магазин дитячих іграшок.

Читати далі...
13 березня 2020,  17:27 | Новини серіалів

Вирішивши, що найкращі ліки в непрості часи — це сміх, сценаристи шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» придумали пародію на мильну оперу під назвою «Піски Модесто», яку знімають в умовах коронавіруса, тому всі його актори намагаються тримати дистанцію, навіть в інтимних сценах.

У скетчі «Піски Модесто» зірка Бондіани Деніел Крейг та зірка SNL Кейт МакКіннон грають давніх коханців, які несподівано возз'єднуються, але їхній пристрасті заважає загроза коронавіруса, тому вони намагаються не наближатися одне до одного, цілуються через скло, а коли з'являється колишня дружина героя Крейга у втіленні Сесілі Стронг, у них з МакКіннон відбувається найбільш несподівана бійка в історії мильних опер. Дивитися до кінця обов'язково.

Прем'єра фільму «007: Не час помирати», де Крейг повернеться в образі легендарного суперагента Джеймса Бонда, в зв'язку з коронавірусом була перенесена на осінь і тепер відбудеться 12 листопада.

6 листопада 2019,  14:18 | Новини серіалів

У промо-ролику 6 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» розпалюються пристрасті в дусі пригод Джеймса Бонда, тільки з супергеройським поворотом, а її режисером стала Даніель Панабейкер.

В 6 серії 6 сезону Баррі (Грант Гастін) концентрує свою увагу на тому, щоб підготувати Подовжуючу людину (Гартлі Сойєр) до життя після Кризи і без Флеша, але замість цього Ральф навчає Баррі важливому уроку. Тим часом Сесіль (Даніель Ніколет) робить певне відкриття щодо себе самої, коли допомагає Честеру П. Ранку (Брендон МакНайт), який одужав, відновити свою особистість.

Серія називається «License To Elongate» («Ліцензія на подовження») і вийде на телеекрани 13 листопада за українським часом.