Новини про фільм (2017)

9 червня 2018,  22:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений фрагмент кримінального байопіку «Ескобар» показує моторошну вечерю між Пабло Ескобаром та його коханкою Вірхінією Вальєхо, чиї мемуари лягли в основу фільму.

Пабло та Вірхінія, яких втілюють лауреати премії «Оскар» Хав'єр Бардем і Пенелопа Крус, зустрічалися багато років у всіх на виду, не дивлячись на те, що наркобарон був одружений. Одного вечора він запросив свою коханку в ресторан і подарував їй коробку. Вірхінія зраділа подарунку, гадаючи, що в коробці знаходиться дороге намисто, але, відкривши її, виявила там пістолет. Відома телеведуча спершу відмовилася від такого небезпечного подарунка, але після страшних розповідей Пабло про те, що з нею зроблять його вороги, все-таки прийняла пістолет.

Читайте нашу рецензію на фільм «Ескобар», який вийшов в прокат 31 травня.

Рецензія на фільм «Ескобар»
Голий король кокаїнового королівства
1 червня 2018,  00:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумно відома фігура колумбійського наркобізнесу Пабло Ескобар продовжує інтригувати кінематографістів з усього світу, і його черговий байопік вирішив зняти іспанський режисер Фернандо Леон Де Араноа з провідним італійським актором і володарем премії «Оскар» Хав'єром Бардемом у головній ролі.

Читати далі...
22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...
18 квітня 2018,  13:37 | Оновлення

Представляємо український трейлер біографічної драми «Ескобар» з Хав'єром Бардемом та Пенелопою Крус.

«Ескобар» — хронікa злетів і падінь найстрашнішого наркобарона світу Пабло Ескобара (Хав'єр Бардем) та історія про його драматичне кохання з найвідомішою журналісткою Колумбії Вірджинією Вальєхо (Пенелопа Крус) на фоні терору, що розривав країну на частини.

Українська прем'єра відбудеться 31 травня.

7 березня 2018,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер біографічної драми «Ескобар», де головні ролі виконує подружжя Хав'єр Бардем і Пенелопа Крус.

Байопік «Ескобар», також відомий як «Любити Пабло», розповість про романтичні стосунки сумнозвісного колумбійського наркобарона Пабло Ескобара та журналістки Вірджинії Вальєхо. У 2007 році вона опублікувала мемуари «Любити Пабло, ненавидіти Ескобара», які лягли в основу даного фільму. Бардем також виступив продюсером проекту.

Світова прем'єра картини Фернандо Леона Де Араноа відбулася минулої осені на Венеціанському кінофестивалі. На сайті Rotten Tomatoes за відгуками критиків рейтинг «Ескобара» становить всього 27%.

12 вересня 2017,  21:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютні кадр і постер байопіка «Любити Пабло» представляють Хав'єра Бардема і Пенелопу Крус в образах наркобарона Пабло Ескобара і закоханої в нього журналістки.

Читати далі...