Оновлення (2018)

20 квітня 2018,  13:12 | Оновлення

Поспішаємо поділитися фінальним українським трейлером «Дедпула 2».

Найманець-базікало з коміксів Marvel повертається! Більший, кращий та іноді більш оголений, ніж раніше. Коли з’являється суперсолдат з місією вбивати, Дедпул (Райан Рейнольдс) змушений задуматися про дружбу, родину і про те, що насправді означає бути героєм – при цьому роздаючи пенделів на всі 50 відтінків. Оскільки іноді, аби зробити щось добре, доводиться вдаватися до брудних прийомів.

Українська прем'єра відбудеться 17 травня.

5 березня 2018,  12:03 | Оновлення

Для тих, хто пропустив український трейлер «Дедпула 2» з Райаном Рейнольдсом, поспішаємо поділитися, заодно представивши цікаву версію опису фільму:

Ледь не загинувши від нападу оскаженілого бика, шеф-кухар зі спотвореною зовнішністю (Вейд Вілсон) бореться за здійснення своєї мрії – стати власником найкрутішого бару у Мейбері, водночас пристосовуючись до життя із втраченим відчуттям смаку. Намагаючись повернути собі смак до життя, а також потоковий накопичувач, Вейд вступає у боротьбу з ніндзя, якудзою і зграєю сексуально агресивних собак. Мандруючи світом, він відкриває для себе важливість родини, дружби і аромату життя, відчуває новий смак до пригод і здобуває заповітний титул Найкращого у світі коханця.

В кінотеатрах України «Дедпул 2» стартує з 17 травня.

5 грудня 2017,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику антигеройського сиквелу «Дедпул 2» балакучий найманець, під чиєю маскою ховається Райан Рейнольдс, зізнався в любові до Бразилії і повідомив португальською мовою, що підготував для бразильських шанувальників сюрприз — на конвенції Brazil Comic Con на них чекатимуть майстри татуювань, чиї «голки з фарбою танцюватимуть по вашій шкірі, як Шакіра в рекламі газованої води», причому це буде абсолютно безкоштовно. Після він показує кілька варіантів татуювань, зрозуміло, в стилі Дедпула. А ви б ризикнули зробити на собі один з таких малюнків?

Дивимося новий тизер «Дедпул 2», де показані перші кадри сиквелу. У кіно він увірветься 31 травня 2018 року.

15 листопада 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox поділилася новим тизером очікуваного фантастичного екшену «Дедпул 2».

Тизер показує Дедпула (Райан Рейнольдс), який вбрався в пухнасту перуку та білу сорочку, пародіюючи живописця Боба Росса і його передачу «Радість малювання». А після декількох картин та евфемізмів на екрані починають з'являтися перші кадри з сиквела його антигеройского екшену, де разом з Дедпулом показуються Ванесса (Морена Баккарін), Допіндер (Каран Соні), Надзвукова боєголовка (Брианна Хілдебранд), Доміно (Зазі Бітц), Сліпа Ел (Леслі Уггемс) та Тхір (ТіДжей Міллер) упереміш зі зброєю і вибухами.

Розглядаємо ближче перший офіційний постер «Дедпул 2». В українські кінотеатри він прибуде 31 травня 2018 року.

7 березня 2017,  15:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки чекаємо офіційний український дубляж першого тизера очікуваного антгеройского екшену «Дедпул 2», пропонуємо вам подивитися його з російським перекладом. У ньому Дедпул у втіленні Райана Рейнольдса поспішає на допомогу бідоласі, на якого напали в підворітті. Що з цього виходить? Дивіться самі.

Режисером «Дедпула 2» стане Девід Літч, який зняв «Джона Уіка».

4 березня 2017,  22:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з «Логаном» в американських кінотеатрах був представлений перший тизер «Дедпула 2», де Райан Рейнольдс повернувся в образі балакучого антигероя. Майже 4-хвилинне відео показує, як Вейд Вілсон, щоб врятувати людину, на якого нападають в підворітті, біжить переодягатися в свій супергеройський костюм в телефонній будці, як це любить робити Супермен, а після мчить на допомогу і зустрічає самого Стена Лі.

Тут присутні відразу кілька відсилань до «Логана», наприклад, постер фільму на задньому плані та фраза Дедпула про те, що Росомасі не треба витрачати час на переодягання в незручний супергеройський костюм.