Новини про мультфільм (2017)

4 листопада 2019,  17:49 | Новини фільмів

Вийшов третій ТБ-ролик фентезійного мюзиклу «Крижане серце 2» від Walt Disney Animation Studios, в якому нам знову показують Ельзу і Анну в дитинстві.

Читати далі...
27 листопада 2017,  17:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка Сія вирішила зібрати в своєму новому ретро-кліпі на новорічну пісню «Santa's Coming For Us» незвичайну зіркову сімейку.

Кліп відправляє нас в 1960-і й показує, як мама і тато у втіленні подружжя Крістен Белл і Декса Шепарда готуються до Різдва зі своїми дітьми, яких грають Калеб МакЛафлін, Вайатт Олефф та Софія Лілліс з серіалу «Дуже дивні справи». У двері до них стукають дідусь і бабуся Генрі Вінклер і Сьюзен Луччі, а потім в димохід залазить й сам Санта — Дж.Б. Смув. Всі разом вони з друзями відзначають Святвечір, поки Белл вдає, що співає пісню Сії.

Почути, як Белл співає по-справжньому можна в короткометражному мультфільмі «Крижане серце: Різдво з Олафом», який показують в кінотеатрах перед «Коко». А в кінці грудня вона зіграє в комедії «Дуже погані матусі 2».

23 листопада 2017,  15:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна, Ельза і життєрадісний сніговик Олаф з оскароносного мультфільму «Крижане серце» повертаються в святковій короткометражці, що відмінно підніме ваш настрій...

Очікуваного анімаційного сіквела «Крижане серце 2» залишилося чекати ще цілих два роки, і студія Disney вирішила скрасити це очікування новим короткометражним дивом під назвою «Крижане серце: Різдво з Олафом». Так, у цьому мультфільмі на перший план виходить другоплановий персонаж – сніговик Олаф, який, незважаючи на те, що зроблений зі снігу, володіє великим гарячим серцем.

Як для короткометражки, «Крижане серце: Різдво з Олафом» є досить тривалою історією, адже йде він аж 20 хвилин і відтягує в кінотеатрі перегляд нового шедевра від Disney і Pixar «Коко», що може засмутити багатьох глядачів, зате це 20 хвилин справжніх веселощів, наповнених жартами і гегами! Так що будьте заздалегідь готові до двох мультфільмів, розраховуйте свій час і не переживайте, «Коко» вам теж покажуть.

«'Cause when we're together

I have everything on my list

And when we're together

I have all I wished»

«Крижане серце: Різдво з Олафом» починається тим, що сестри Анна і Ельза готуються влаштувати в своєму королівстві велику вечірку, і Олафа аж розпирає від цікавості, адже він так хоче відсвяткувати Різдво з розмахом. Але от біда: після урочистої частини і удару у дзвін всі жителі королівства вирішують розійтися по домівках, щоб святкувати лише зі своєю сім'єю, залишивши засмучених Анну і Ельзу одних. Сестри усвідомлюють, що оскільки їх дитинство проходило порізно, у них на відміну від всіх інших немає своїх різдвяних традицій. І тут Олаф вирішує врятувати свято, відправившись разом з оленем Свеном до різних родин в гості, щоб зібрати їх сімейні традиції і подарувати їх Анні і Ельзі.

Безмежний ентузіазм Олафа заразний, тому якщо після перегляду вам захочеться побігти наряджати ялинку, грати в сніжки і пекти святкове печиво, то виною всьому буде саме «Крижане серце: Різдво з Олафом». Зрозуміло, цей непосида потрапляє в знатну халепу, але без цього вийшло б дуже нудне Різдво.

В оригіналі героїв мультфільму знову озвучили Джош ГадКрістен БеллІдіна Мензел і Джонатан Грофф останній з яких повертається в образі простодушного хлопця Крістоффа, але для українського глядача прокатник постарався і продублював мультфільм від А до Я, включаючи всі пісні. А музичних композицій тут цілих 4 (плюс репризи, де звучить шматочок мелодії «Do You Want to Build a Snowman?» з «Крижаного серця»), і серед нових пісень особливо сподобалася «When We're Together» («Коли ми разом»), адже вона про те, що найголовніше – проводити зимові свята в колі сім'ї, а традиції завжди можна придумати. Пісня чудово звучить в українському дубляжі, але раджу також послухати оригінал з чарівним дуетом Мензел і Белл.

«Крижане серце: Різдво з Олафом» – відмінний спосіб підготувати себе до прийдешніх новорічних свят і снігу. Особливо до снігу, який восени лякає за вікном, але тут виглядає таким чарівним і доброзичливим, як сам Олаф.

6 листопада 2017,  00:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Walt Disney Animation підготувала приємний сюрприз для всіх шанувальників оскароносного мультфільму «Крижане серце».

Читати далі...
25 червня 2017,  22:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новый трейлер к 7 сезону «Игры престолов», а также трейлеры к фантастическому триллеру «Семь сестер» и украинской комедии «DZIDZIO Контрабас».

Читати далі...
23 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Диснеївська короткометражка «Крижане серце: Різдво з Олафом» обзавелася офіційним українським трейлером. Милий сніговик Олаф (Джош Гад) відправляється в ній на пошуки кращих різдвяних традицій, щоб влаштувати Анні (Крістен Белл) та Ельзі (Ідіна Мензел) справжнє свято! Мультфільм є продовженням «Крижане серця», який отримав 2 премії «Оскар».

Нові пригоди Олафа можна буде побачити в кіно перед мультфільмом «Коко», який вийде в прокат 23 листопада.

18 червня 2017,  22:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим первые украинские трейлеры к супергеройскому экшену «Черная пантера», байопику с Томом Крузом «Барри Сил: Король контрабанды» и комедии «Кто в доме папа 2» с Марком Уолбергом и Мэлом Гибсоном.

Читати далі...
14 червня 2017,  22:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джош Гад поділився трейлером до нового короткометражного мультфільму від студії Dinsey «Холодна пригода Олафа», де він знову озвучить кумедного сніговика Олафа з оскароносного «Крижаного серця». Цього разу він відправиться на пошуки новорічних традицій для Анни і Ельзи, які говорять та співають голосами Крістен Белл й Ідіни Мензел.

Прем'єра короткометражки відбудеться в кінотеатрах перед мультфільмом «Коко», який вийде в український прокат 23 листопада.