Новини про фільм (2018)

9 квітня 2020,  15:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамениті голлівудські актриси Ніколь Кідман та Меріл Стріп знову попрацюють разом. Вони візьмуть участь в незвичайному «Випускному» від режисера Раяна Мерфі, творця хітових серіалів «Лузери» і «Американська історія жахів».

Читати далі...
6 вересня 2019,  19:37 | Новини фільмів

Кінокомпанія американського незалежного кіно A24, яка випустила оскароносну драму «Місячне світло», представила трейлер свого нового фільму «Хвилі», який вже породив розмови про «Оскар».

Драма, яку написав і зняв Трей Едвард Шульц, слідує за епічною подорожжю афроамериканської родини із передмістя, яку очолює батько з добрими намірами, але деспотичними методами, поки вони знаходять любов і прощення та збираються разом після серйозної втрати. Роль батька виконує зірка серіалу «Це ми» і фантастичного бойовика «Хижак» Стерлінг К. Браун.

Фільм «Хвилі» був представлений минулого тижня на кінофестивалі у місті Теллурайд, а незабаром буде показаний на кінофестивалі в Торонто. В американський прокат нове творіння Шульца вийде в листопаді в розпал оскарівської гонки.

1 листопада 2018,  17:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер науково-фантастичного бойовика «Хижак», який ви зможете переглянути вдома вже наприкінці місяця.

«Хижак» є перезапуском знаменитої франшизи, яка стартувала в 1987 році фільмом, де головну роль виконав Арнольд Шварценеггер. Тепер головним героєм історії виступає колишній морпех Квін МакКенна (Бойд Холбрук), який вже раніше стикався з Хижаками. Їхній маячок випадково потрапляє в руки його сина Рорі (Джейкоб Тремблей), який викликає найбільш небезпечних мисливців у всесвіті в своє рідне містечко. МакКенна об'єднується з командою божевільних найманців і допитливим біологом Кейсі Брекет (Олівія Манн), щоб врятувати людство.

У форматі Digital фільм Шейна Блека вийде 27 листопада, а на Blu-ray його можна буде придбати з 18 грудня .

13 вересня 2018,  23:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену Шейна Блека «Хижак» відправляє нас у ліс, де відважні герої влаштували засідку вдосконаленому і більш небезпечному Хижаку.

У перезапуску франшизи полювання повертається додому з далеких просторів космосу на вулиці невеликого містечка, куди найбільш смертоносних мисливців у всесвіті випадково викликає хлопчик Рорі (Джейкоб Тремблей). Його батька, колишнього морпіха Квінну МакКенну (Бойд Холбрук), вербують в такий собі загін самогубців, який повинен за всяку ціну зупинити Хижаків. Команда розставляє в лісі пастки, але Койл (Кіген-Майкл Кі) втомлюється чекати і вирішує сам покликати монстра. Хижак засікає їх місцерозташування і за допомогою маскування, що робить його практично невидимим, та інфрачервоного зору починає сам полювати на своїх мисливців.

У фрагменті також з'являються актори Стерлінг К. Браун, Олівія Манн, Томас Джейн, Треванте Роудс і Августо Агілера.

Дивіться також божевільний ТВ-ролик фільму «Хижак». У кіно з 13 вересня.

11 вересня 2018,  21:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Єдине, що стоїть між ними і нами ці божевільні хлопці», повідомляє новий ТБ-ролик науково-фантастичного екшену «Хижак», який зняв режисер фільмів «Залізна людина 3» і «Круті чуваки» Шейн Блек.

Коли маленький хлопчик (Джейкоб Тремблей) випадково активує маяк і викликає на Землю найбільш смертоносних мисливців у всесвіті, урядовий агент Вілл Трейгер (Стерлінг К. Браун) вирішує зібрати команду безбашенних найманців на чолі з колишнім снайпером Квінною МакКенною (Бойд Холбрук), який раніше вже стикався з Хижаками. Разом з ними на пошуки іншопланетних мисливців відправляється допитливий біолог Кейсі Брекет (Олівія Манн), яка в даному ТБ-ролику сумнівається в ефективності цієї явно ненадійної команди.

Дивіться також перший фрагмент «Хижака», в якому старий Хижак б'ється з новим, удосконаленим Хижаком. У кіно з 13 вересня.

Квитки на сеанси «Хижак» ви вже можете придбати на нашому сайті.

10 вересня 2018,  22:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери музичних картин «Богемна рапсодія» і «Народження зірки», діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та фільму жахів «Хелловін», а також свіжі ТБ-ролики науково-фантастичних екшенів «Веном» і «Хижак».

Читати далі...
8 вересня 2018,  14:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила дебютний фрагмент науково-фантастичного бойовика «Хижак», який показує поєдинок старого Хижака із більшим та сильнішим Хижаком.

У фільмі Шейна Блека найнебезпечніші мисливці у всесвіті стали сильнішими, розумнішими та смертоноснішими, ніж коли-небудь, удосконаливши свою ДНК за допомогою інших видів. Їх випадково викликає на Землю маленький хлопчик (зірка «Кімнати» Джейкоб Тремблей), і щоб їх зупинити, уряд збирає команду найманців під проводом колишнього морпеха Квінна МакКенни (Бойд Холбрук з «Логана»). У фрагменті МакКенна та його нові товариші стають свідками поєдинку двох Хижаків і вирішують забратися з їх шляху. І поки вони їдуть геть, біолог Кейсі Брекет (Олівія Манн з фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис») з подивом відзначає, що тепер Хижаки «полюють один на одного».

Дивіться також розширений ТБ-ролик «Хижак». У кіно з 13 вересня.

6 вересня 2018,  00:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Землю прибувають найсмертоносніші мисливці у всесвіті в розширеному ТБ-ролику фантастичного екшен-трилера Шейна Блека «Хижак».

Новий «Хижак» буде перезапуском відомої науково-фантастичної франшизи, яка стартувала в 1987 році. У ньому полювання повертається додому із далеких просторів космосу на вулиці невеликого містечка, куди хижаків випадково викликає маленький хлопчик (Джейкоб Тремблей). Щоб зупинити небезпечних істот, які за ці роки стали ще сильнішими, розумнішими та смертоноснішими, уряд вербує колишнього морпіха Квінна МакКенну (Бойд Холбрук), який стикався з ними раніше, і команду божевільних найманців. А щоб краще вивчити іншопланетян, в цю ризиковану місію відправляються урядовий агент Вілл Трейгер (Стерлінг К. Браун) та біолог Кейсі Брекет (Олівія Манн).

Дивіться фінальний трейлер без цензури «Хижак». У кіно з 13 вересня.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
31 серпня 2018,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастичний трилер-екшен «Хижак» режисера Шейна Блека нарешті отримав крутий фінальний трейлер, після перегляду якого його можна сміливо назвати головним фільмом вересня.

У перезапуску популярної франшизи маленький хлопчик (Джейкоб Тремблей) випадково викликає на Землю найбільш небезпечних мисливців у всесвіті, і зупинити їх може лише команда дисфункціональних найманців під проводом колишнього морпіха Квінна МакКенни (Бойд Холбрук). Фінальний трейлер дозволяє познайомитися з цією надією людства ближче і показує, що ці хлопці, яких грають Томас Джейн, Кіген-Майкл Кі, Алфі Аллен, Треванте Роудс і Августо Агілера справжні божевільні. Допомагати їм у порятунку людства буде парочка відчайдушних вчених у втіленні Стерлінга К. Брауна і Олівії Манн.

Дивіться також другий український трейлер «Хижак». У кіно з 13 вересня.

9 серпня 2018,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox сьогодні представила дебютний ТБ-ролик науково-фантастичного екшен-трилера «Хижак», де показані нові фрагменти за участю найнебезпечніших мисливців у всесвіті.

Читати далі...
2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
27 червня 2018,  18:58 | Оновлення

З'явився другий український трейлер фільму «Хижак», від режисера Шейна Блека за сценарієм Фреда Деккера. Ролі виконали Стерлінг К. Браун, Томас Джейн, Олівія Манн, Джейк Б'юзі, Кіген-Майкл Кі.

Читати далі...
26 червня 2018,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания 20th Century Fox опубликовала новый официальный трейлер грядущего фантастического экшен-хоррора «Хищник», который выглядит гораздо лучше и обнадеживающе, чем тизер-трейлер.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...