Новини про фільм (2019)

30 березня 2019,  15:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

90-і знову в моді! За три тижні українського прокату супергеройський екшен «Капітан Марвел» заробив 72,6 млн гривень, що у доларах склало 2,7 млн.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Давай танцюй»
Простий хлопець підкорює столицю
22 березня 2019,  21:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Більшість фільмів про танці починається як історія звичайного хлопця (чи дівчини), який хоче домогтися успіху в світі танців. Завжди є якийсь конкурс чи батл, де головний герой повинен довести собі і всім, що він є чудовим танцюристом, а також по ходу справи завоювати серце красивої дівчини. І новий український фільм про танці «Давай танцюй», який зняв режисер Олександр Березань, слідує по цій же добре накатаній сюжетній схемі, але, тим не менш, відчайдушно намагається здивувати глядача своїми божевільних сюжетними ходами.

Читати далі...
24 квітня 2018,  17:17 | Оновлення

Представляємо тизер-трейлер українського комедійного екшена «Давай танцюй!», який стартує в кінотеатрах України з 1 січня 2019 року.

Зухвалий молодий танцівник приїздить до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Окрім слави і визнання йому потрібні великі гроші для брата, який потрапив у біду. Хлопець має викластися наповну, щоб обійти крутих суперників. Та найбільшим випробуванням стане кохання, яке він зустрічає на танцполі! Давай танцюй і не зупиняйся! Ти зможеш все! Рухаємося в ритмі саундтреку від MONATIKа!